God of War ilk satış rakamları ile rekor kırdı

En hızlı satan PS4'e özel oyun olmayı başardı.

God of War ilk satış rakamları açısından rekorla başladı. Oyun, çıkışının ilk üç gününde 3.1 milyon adet satarak PS4’e özel en hızlı satan oyun olma unvanını elde etti.

20 Nisan’da PlayStation 4 için çıkış yapan yeni God of War, Birleşik Krallık’ta fiziksel satış listesinde iki haftadır birincilik koltuğunda oturuyordu. Bugün, PlayStation Blog‘da paylaşılan resmi verilere göre, God of War dünya genelinde çıkışının ilk üç gününde 3 milyondan fazla sattı. Bu rakamlara hem kutulu hem de dijital satışlar dahil. Böylece, PS4’e özel en hızlı satan oyun olmayı da başardı.

Diğer oyunlarla karşılaştırma yapıldığında; Uncharted 4 ilk haftasında 2.7 milyon, Horizon Zero Dawn iki hafta içinde 2.6 milyon, The Last of Us (PS3) ilk üç haftada 3.4 milyon adet satmıştı.

God of War, pek çok otoriteden tam not almıştı ve Metacritic ortalaması 94 puanda. God of War incelememizde “Yılın oyunu adayı olarak gördüğüm God of War’un PlayStation 4’ün gelmiş geçmiş en iyi oyunlarından biri olarak anılacağına şüphem yok.” demiş ve 9.8 puan vermiştik.

İLGİLİ HABER – God of War serisi için beş yeni oyun daha gelebilir

Önceki İçerikBlack Desert Online devasa güncelleme ile Steam’e Geliyor!
Sonraki İçerikNaruto Shippuden Ultimate Ninja Storm Trilogy inceleme (Nintendo Switch)

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz