Ghost of Tsushima için 18 dakikalık oynanış videosu yayınlandı

Onurlu şekilde Samuray olarak savaş ya da onurunu feda ederek Ghost'a dönüş!

Ghost of Tsushima için yeni oynanış videosu paylaşıldı

18 dakikalık Ghost of Tsushima oynanış videosu oyunun dünyasını keşfetmeye, dövüş mekaniklerine, karakter özelleştirmelerine, fotoğraf ve sinema modu gibi diğer detaylara odaklanıyor.

PlayStation 4′ün son özel oyunlarından Ghost of Tsushima için State of Play etkinliği düzenledi. Oyundan 18 dakikalık oynanış videosu gösterilen etkinlikte, Ghost of Tsushima’nın açık dünyasının nasıl keşfedildiği ve rüzgarın estiği yönde iz bulma gibi detayların yanı sıra Samurai ve Ghost olmak üzere iki farklı dövüş yapısı, kıyafet özelleştirmeleri, fotoğraf modu ve oyunu baştan sona siyah beyaz şekilde oynanabilir kılan sinema modu tanıtıldı.

Ghost of Tsushima, Sucker Punch stüdyosu tarafından geliştiriliyor ve 17 Temmuz’da Türkçe altyazı desteğiyle PlayStation 4 için çıkış yapacak.

State of Play’de gösterilen 18 dakikalık Ghost of Tsushima oynanış videosu:

Oyunun resmi tanıtım yazısı:

“13. yüzyılın sonlarında Moğol imparatorluğu, Doğu fethi boyunca ulusların altını üstüne getirdi. Tsuşima Adası, ana kara Japonya ve dev Moğol istilasının arasında duran yegâne şeydi.
Ada, Moğol taarruzunun ilk dalgasıyla yangın yerine dönerken samuray Jin Sakai, halkını korumak ve yurdunu geri almak için ne gerekiyorsa yapmaya hazır.
• Savaşın ötesinde kadim bir güzellik yatar: Bu açık dünya serüveninde Tsuşima’nın gizli harikalarını keşfedin.
• Hayalet’in yükselişi: Kendinize yeni bir yol çizip Tsuşima için görülmemiş bir kurtuluş mücadelesi başlatın.
• Çamur, kan ve çelik: Yoğun bir samuray savaş tecrübesi için katananızla rakiplerinize meydan okuyun. Yayda ustalaşıp tehditleri uzaktan indirin. Gizlilik taktikleri geliştirerek sürpriz saldırılarınızla düşmanları gafil avlayıp pusuya düşürün.”

The Last of Us 2 hikaye fragmanı yayınlandı

Önceki İçerikPredator Hunting Grounds inceleme (PS4)
Sonraki İçerikMafia: Trilogy duyuruldu, ilk oyunun remake versiyonu geliyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz