The Last of Us 2 hikaye fragmanı yayınlandı

İntikam zamanı

The Last of Us 2 yeni fragman

Dünkü teaser’ın ardından The Last of Us 2 hikaye fragmanı yayınlandı. Video oyunun hikayesine odaklanıyor ve ufak oynanış sahneleri de barındırıyor.

19 Haziran’da çıkış yapacak olan The Last of Us: Part II, son günlerde büyük sızıntılarla gündeme gelmişti. Oyununun sonu dahil oyundan kritik sahneler ve yaklaşık bir buçuk saatlik oynanış videosu internette sızdırılmıştı.

Naughty Dog’un bugün paylaştığı The Last of Us 2 hikaye fragmanı için YouTube’daki yorumlar kısmı spoiler’ları önlemek adına devre dışı bırakıldı. Ayrıca, sızıntılar sonrası oluşan tepkiler nedeniyle videonun beğen/beğenmeme sayısı da gizlendi.

Öte yandan, geçtiğimiz günlerde yapım süreci tamamlanan oyun için projenin başındaki yaratıcı yönetmen Neil Druckmann, sızıntılarla ilgili “Her ne gördüyseniz, duyduysanız ya da okuduysanız, hiçbiri oyunu baştan sona oynamayla kıyaslanamaz. Bu bir video oyunu, oynamalısınız” demişti ve The Last of Us 2’nin Naughty Dog’un bugüne kadarki en hırslı projesi olduğunu bir kez daha tekrarlamıştı.

The Last of Us: Part II, 19 Haziran’da Türkçe dublaj ve altyazı desteğiyle çıkış yapacak. Bugünkü videonun Türkçe dublajlı versiyonu da PlayStation Türkiye tarafından paylaşıldı.

Önceki İçerikThe Last of Us 2’nin yeni fragmanı için tarih verildi
Sonraki İçerikThe Last of Us 2 seslendirme kadrosu açıklandı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz