Gears of War’un Yaratıcısından Yeni Bir Shooter: Lawbreakers

Yeni ücretsiz shooter oyun Lawbreakers’a “merhaba” deyin.

Gears of War‘un yaratıcısı Cliff Blesiznski, sonunda yeni projesini duyurdu. İlk olarak Project Blue Streak adıyla bilinen ücretsiz, PC shooter oyunu resmi olarak Lawbreakers ismiyle duyuruldu.

Blesiznski ve onunu stüdyosu Boos Key, Twitch üzerinden yaptıkları canlı yayında resmi olarak bu duyuru gerçekleştirdi. 5v5 arena shooter olan Lawbreakers’da iki takım yer alıyor. “Laws” ve “Breakers” adındaki iki takım birbirlerine rakip durumda.

Oyun içi bilgilere hakkında ise Blesiznski, oyunda jet paketlerinin, büyük bir silah çeşitliliğinin olacağını belirtti ve oynanabilir karakterlerinin bir kısmının kadın karakterler olacağını da ekledi. Tam olarak oyunun duyurusu gerçekleştiğinde ise oyun hakkında daha fazla bilgiye sahip olabileceğiz.

Daha önceki gelen bilgilere göre, Lawbreakers, bilim-kurgu evreninde geçecek ancak post-apokaliptik bir evren olmayacak. Geliştirici firma Boss Key ise oyunun ilk yapım aşamalarına ait görüntüleri Nisan ayında yayınlamıştı.. Oyunun motoru ise Unreal Engine 4.

Yapımcı Blesiznski, bununla birlikte “free-to-play” sisteminin “pay-to-win” şekline dönüşmeyeceğinin kesin olarak sözünü de verdi.

2016’da PC için çıkış yapacak olan Lawbreakers’ın daha sonra konsollara da çıkması muhtemel ancak şimdilik bu kesin olarak doğrulanmış değil.

Önceki İçerikDivinity: Original Sin 2 Kickstarter’da Başarıyla İlerliyor!
Sonraki İçerikSteam’deki Oyun Sayısı 6 Bini Geçti

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz