Divinity: Original Sin 2 Kickstarter’da Başarıyla İlerliyor!

Serinin ikinci oyunu hızla geliştiriliyor.

Ağustos ayının başlarında duyurulan RPG oyun serisinin ikinci oyunu Divinity: Original Sin 2, hızla yükseliyor. Kickstarter üzerinden başlatılan kampanya kısa sürede başarıya ulaştı ve ilk hedefine ulaştı. Larian Studios tarafından geliştirilen ve Kickstarter’da kampanyası başlatılan sıra-tabanlı efsane RPG serisinin ikinci oyunu, co-op veya rekabetçi oyun seçenekleri sunuyor.

Toplamda 6 adet farklı hedefin bulunduğu Kickstarter kampanyasında, şu ana kadar 930 bin dolar toplandı ve ilk hedef olan 700 bin dolar ile ikinci hedef olan 850 bin doların üstüne çıkıldı. 700 bin dolarlık hedef ile Strategist adında bir mod oyuna eklenecek. Başarıya ulaşan ikinci bağış hedefi ile ise 1. Yetenek Ağacı oyunda yer alacak. Toplamda 6 aşamalı bir hedef sistemi bulunuyor ve sonuncusu 1.5 milyon doları gösteriyor. Yani 1.5 milyon dolar toplandığında tüm hedeflere ulaşılacak ve tüm projeler oyunda olacak.

700 bin dolarlık ilk hedef ile oyuna eklenecek olan modda, oldukça zorlu yapay zeka yer alıyor. Her yönüyle bizleri zorlayacak olan bu mod, Original Sin Enhanced Edition’ın Tactician Modu ile benzerlik gösteriyor.

800 bin dolarlık ikinci hedefte başarıya ulaştı. Bunun birlikte ise oyuna bir yetenek ağacı eklenecek ve “en az 16 yeteneğin” bulunduğu bir sistem olacak. Bu yetenek ağacı iki aşamalı durumda. İkincisini açmak için ise 1.35 milyon dolar gerekiyor. Ayrıca, ikinci aşamada oyuncuların yetenek ağacında bulunacak olan yetenekleri oylama hakkı da olacak, tabii eğer o hedefe ulaşılırsa.

Diğer hedeflerin meblağları ise şöyle: 1 milyon dolar, 1.2 milyon dolar, 1.35 milyon dolar ve 1.5 milyon dolar.

Divinity: Original Sin 2 Kickstarter hedef ağacı
Divinity: Original Sin 2 Kickstarter hedef ağacı

Bu ayın başında duyurulan oyunun bağış hedefi 500 bin dolardı fakat 26 Ağustos başlayan Kickstarter projesi, ilk 12 saatte 500 bin dolara ulaştı. Şuan bunu yazarken ise, tam olarak 931,545 dolar toplanmış durumda. Projenin bitmesine kalan süre ise 32 ve 1.5 milyon hedefi çokta uzak görünmüyor. Toplam bağış yapanların ise ise 20,630.

Bakalım serinin ikinci oyunu en büyük hedefe ulaşabilecek mi? Bekleyip göreceğiz…

Önceki İçerikFacebook’tan Kullanıcı Rekoru!
Sonraki İçerikGears of War’un Yaratıcısından Yeni Bir Shooter: Lawbreakers

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz