Fox oyun moturu eski yöneticisi, Kojima’nın yeni oyunu hakkında konuştu

Fox Engine oyun motorunun eski yöneticilerinden Julien Merceron, Hideo Kojima'nın PS4'e özel yeni oyunu hakkında "olağanüstü" yorumunda bulundu.

Fox Engine oyun motorunun eski yöneticilerinden Julien Merceron, Hideo Kojima‘nın PS4’e özel yeni oyunu hakkında “olağanüstü” yorumunda bulundu.

Şu anda Bandai Namco‘da Teknoloji Direktörü olarak görev yapan, Fox Engine oyun motorunun eski yöneticisi Julien Merceron, Konami‘den ayrılıp yeni bir stüdyo kuran ve yeni bir proje üzerinde çalışma başlayan Hideo Kojima hakkında Paris’teki bir konferansta konuştu.

Fox oyun motorundaki görevi sırasında Kojima ile çalışma fırsatı bulan Merceron, ileride tekrar Kojima ile çalışmaktan mutluluk duyacağını ancak şu anlık bunun gündeminde olmadığını belirterek, Kojima’nın yeni oyununun “olağanüstü” olacağı yorumunda bulundu.

Hideo Kojima, 15 aralık itibariyle Konami’den ayılarak Kojima Productions isimli bağımsız bir stüdyo kurmuş ve sıradaki oyunu için Sony ile anlaşmaya vararak PlayStation 4’e özel olarak geliştirmeye başlamıştı.

Son olarak, Kojima’nın yeni projesinde de, son oyunu olan Metal Gear Solid V: The Phantom Pain‘deki gibi Fox oyun motorunu kullanıp kullanmayacağı henüz bilinmiyor.

Önceki İçerikOcak ayının PlayStation Plus oyunları bu hafta açıklanmayacak
Sonraki İçerikİlk Assassin’s Creed oyununda çoklu oyuncu modu varmış

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz