İlk Assassin’s Creed oyununda çoklu oyuncu modu varmış

Ubisoft'un eski Teknoloji Direktörü Julien Merceron, Paris'te düzenlenen bir konferansta konuştu.

Ubisoft‘un eski Teknoloji Direktörü Julien Merceron, Paris’te düzenlenen bir konferansta konuştu.

Assassin’s Creed serisinin ilk oyununda Ubisoft’un çoklu oyuncu modunu tecrübe ettiğini belirten Julien Merceron, bu modun daha sonra tamamen kaldırıldığını söyledi.

DualShockers‘a göre, Paris’te düzenlenen bir konferansta konuşan Ubisoft’un eski Teknoloji Direktörü Merceron, 2007 yılında piyasaya sürülen ilk Assassin’s Creed oyununda, oyuncuların oyunda yer alan çoklu oyuncu modunu keşfetmesini amaçlayan bir hata olduğunu açıkladı. Ancak, daha sonra tamamen oyundan kaldırılan bu modun nasıl gözüktüğü hakkında detaylara inmedi.

Ubisoft’tan ayrıldıktan sonra Square Enix‘te görev alan Julien Merceron, buradaki görevinden sonra Metal Gear Solid serisinin yayıncı firması Konami‘ye geçmişti. Eylül ayında Konami’den de ayrılan Merceron, son olarak Bandai Namco‘da işe başlamıştı.

Resmi olarak ilk çoklu oyuncu modunun yer aldığı Assassin’s Creed oyunu 2012 yılında çıkış yapan Assassin’s Creed Brotherhood idi. Serinin en son piyasaya sürülen oyunu ise bu yıl çıkış yapan Assassin’s Creed Syndicate‘di ve bu oyunda çoklu oyuncu modu yer almamıştı. Sebebi ise Ubisoft’un serinin köklerine dönme isteğiydi.

Son olarak, Merceron, aynı konferansta, Konami’de görev alırken birlikte çalışma fırsatı bulduğu Hideo Kojima‘nın yeni oyunu hakkında “olağanüstü” yorumunda bulunmuştu.

Önceki İçerikFox oyun moturu eski yöneticisi, Kojima’nın yeni oyunu hakkında konuştu
Sonraki İçerikSteam’de büyük güvenlik açığı: Hesap bilgileriniz tehlikede olabilir! (GÜNCEL)

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz