Oyunun ruhuna uygun yeni geliştiriciler aranıyor.

Final Fantasy 7 Remake'in yönetmeni Tetsuya Nomura, geliştirici ekip olarak hedeflerinin "onlarca yıl etkisi devam edecek bir yapıma imza atmak" olduğunu söyledi.

GamesRadar'da yer alan habere göre, Square Enix, Final Fantasy 7 Remake'in yapım aşamasında daha da ileriye gitmek için şirketin internet sitesinde yeni bir iş ilanı açarak yeni geliştiriciler aradığını duyurdu. Bu doğrultuda geliştirici ekibi düzgünce şekillendirmek isteyen firma, iş ilanında Final Fantasy 7 Remake'in yönetmeni olan Tetsuya Nomura'nın şu sözlerine yer verdi:

"Geliştirici ekipten birçok kişinin Final Fantasy 7'nin özel bir oyun olduğunu hissettiğine inanıyorum. Yirmi yıl geçti ve Final Fantasy 7 ile ilgisi olmayan nesillerin sayısında artış oldu. Bu yüzden, bugünün teknolojisini ve sistemlerini kullanarak onlarca yıl etkisi sürecek bir oyun ortaya koymamız gerekiyor."

Geliştirici ekibin başındaki isim Naoki Hamaguchi ise şu şekilde konuştu:

"20 yıl önce Final Fantasy 7 oynarken edindiğim duyguları canlandırmak ve yeni duygular olarak gelecek nesillere aktarmak istiyorum. Bu şekilde hisseden kişilerin başvurularını almak için oldukça sabırsızlanıyorum."

Square Enix'in yeni işe alımı sonucu Final Fantasy 7 Remake'in üzerinde çalışan ekip genişlemiş olacak ve böylece daha hızlı bir geliştirme süreciyle oyun beklenenden daha kısa sürede çıkış yapabilecek, tabii oyunun yönetmeni istediği ruhta yeni çalışanlar bulabilirse.

Final Fantasy XV – İnceleme

Final Fantasy 7 Remake, Xbox One ve PlayStation 4 konsolları için Square Enix tarafından geliştiriliyor. Çıkış tarihi ise henüz açıklanmadı.

Önceki İçerikFallout 4 ücretsiz oluyor
Sonraki İçerikThe Witcher 3 geçen yıla göre daha çok satıyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz