Dragonflight Guardians of the Dream çıkış tarihi duyuruldu

Zümrüt Rüya’ya saldıran öfkeli Primal Incarnate Fyrakk, yeni dünya ağacının gücünü emmeye giderken Azeroth’un Savaşçıları ve Ejderha Kavimleri ona karşı güçlerini birleştirdi ve tehlike doruk noktaya ulaştı. Dragonflight’ın bir sonraki büyük içerik güncellemesi olan Guardians of the Dream, BlizzCon’un hemen ardından 7 Kasım‘da çıkıyor!

Guardians of the Dream güncellemesinin bir parçası olarak Dragonflight 3. Sezon ise bir hafta sonra, 14 Kasım‘da çıkacak. İçeriğe dair bazı bilgiler şöyle:

Guardians of the Dream

Bölgesel bakımının tamamlanmasıyla birlikte 7 Kasım’da çıkıyor. 

İçerdiği bazı büyük yenilikler:

  • YENİ BÖLGE: Zümrüt Rüya
    1. Bu kısa süreli yeni bölgede yeni görevler, arkadaş olunacak bölge sakinleri, keşif, genel hedefler ve daha fazlası seni bekliyor.
  • YENİ GENEL ETKİNLİK: The Superbloom
    1. Muhteşem yeni ödüller içeren bu çok katmanlı genel etkinlikte Zümrüt Rüya’da büyüyen dünya ağacıyla ilgilenen gezgin kadim Sprucecrown’a yardım et.
  • YENİ İTİBAR YOLU: Rüya Gardiyanları
    1. Rüya Gardiyanları, oyuncular bu itibar yolunda ilerledikçe kilidi açılacak yeni itibar ödülleri ve etkinlikler sunuyor.
  • EJDERHA BİNİCİLİĞİ GÜNCELLEMELERİ
    1. Oyun tutkunları yeni yarış parkurlarına, oymalara, yeteneklere, özelleştirmelere ve binilebilir yeni bir ejderha olan Peri Ejderhaya erişebilecek!

Oyuncular ayrıca sınıf ayarlama ve dengeleme ve gösterge paneli/arayüz güncellemelerinin yanı sıra kazanılacak birçok yeni ekipman, binek ve yoldaşı da sabırsızlıkla bekleyebilirler.

Dragonflight 3. Sezon

Bölgesel bakımının tamamlanmasıyla birlikte 14 Kasım 2023’te çıkıyor. 

Fyrakk artık kalan tek Primal Incarnate ve bir zamanlar sakin ve değişmeyen Zümrüt Rüya’ya erişim kazanmak için Alev Druidleri ile ittifak kurdu. Yeni filizlenen dünya ağacı Amirdrassil’e ulaşıp onun gücünü ele geçirmeye kararlı.

  • Yeni Baskın: Amirdrassil, Rüya’nın Umudu
    1. Oyuncular Zümrüt Rüya’nın savunucuları, Fyrakk’ın en iyi askerleri ve müttefikleri ve son olarak öfkeli Primal Incarnate’in kendisini içeren dokuz patronla karşılaşacak.
    2. Önceki sezonlarda olduğu gibi Baskın Arama (LFR) 1. Kanat, Normal, Heroic ve Mythic zorlukları aynı anda çıkacak.
  • YENİ MYTHIC+ ROTASYONU:
    1. Mega zindanın iki kanadı Dawn of the Infinite, M+ için ilk çıkışını gerçekleştirecek:
      • Galakrond’s Fall
      • Murozond’s Rise
    2. Geçmiş Mythic+ sezonlarından dört zindan, M+ döngüsünü taze tutmak için yeni zorluklarla gelecek:
      • Waycrest Malikânesi, Battle for Azeroth
      • Atal’Dazar, Battle for Azeroth
      • Karayürek Çalılığı, Legion
      • Blackrook Kalesi, Legion
    3. Önceki iki zindan da Mythic+ hâline gelecek:
      • Gelgitlerin Tahtı, Cataclysm
      • Solmayan Çiçek, Warlords of Draenor
Önceki İçerikDragon Ball yeni bir seriyle geliyor!
Sonraki İçerikRiot Forge, Song of Nunu: A League of Legends Story müzik klibini yayınladı
Başlat Tuşu 2013 yılında kurulmuş, oyun, teknoloji ve alt kültür konularına dair haber, inceleme ve makale yayınlayan bir sitedir. Site dahilinde Türk oyuncularına özel içerikler, en yeni ve özgün oyun haberleri ve makaleleri bulabilirsiniz. Türkiye oyun kültürü standartlarını yeniden belirleyip, siz değerli okuyucularımıza her zaman en kaliteli ve en güncel içeriği sunmayı kendimize hedef edindik. Bu hedef doğrultusunda yayınlanan her bir içerik özenle hazırlanıp, sizlere sunuluyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz