Death Stranding’in ana yapım süreci tamamlandı!

Kojima'nın yeni oyunu beklediğimizden daha kısa sürede gelebilir.

Japon oyun yönetmeni Hideo Kojima, sıradaki oyun projesi hakkında yeni bilgiler paylaştı.

E3 2016‘da duyurulan Kojima’nın yeni oyunu Death Stranding‘in ana yapım süreci büyük ölçüde sona erdi. Brezilya’daki bir TV programına katılan Japon oyun yönetmeni Kojima, yeni oyunu Death Stranding hakkında oldukça önemli detaylar verdi.

Reddit’te bir kullanıcının İngilizceye aktardığı röportajda Kojima, Death Stranding’in ana yapım süreci ile ilgili olarak büyük ölçüde tamamlandığını belirtti. Artık oyunun detaylarına inildiğini belirten Kojima, Death Stranding’in altyapısını neredeyse bitirmiş olmalarına rağmen geliştirici ekibin yapım aşamasında ilerledikçe oyunun yapısında değişiklikler yapmaya ve oyuna yeni şeyler eklemeye devam ettiğini ifade etti.

İLGİLİ HABER – Hideo Kojima, Death Stranding’in yapım aşaması hakkında konuştu

Kojima’nın açıklamalarına göre, tüm oyun oynanabilir düzeyde. Bütün karakterler ve onları çevreleyen diğer şeyler tamamlanmış durumda. Tüm karakter yapılarının motion capture (görüntü yakalama) teknolojisi ile elde edildiğini belirten Japon oyun yönetmeni, Death Strading’in yapım sürecinin planladığı gibi gittiğini ve çıkış tarihinin de plana uygun olduğunu açıkladı. Ancak oyunun çıkış tarihini hala net olarak söylemedi.

Röportajda Kojima, oyunun yakın ve alternatif bir gelecekte geçeceğini, karanlık ve sürreal bir yapıda olacağını söyledi.

İLGİLİ HABER – Kojima yakında Death Stranding için oynanış videosu gösterebilir

Hideo Kojima’nın Konami’den ayrılışından sonra Sony ile anlaşarak geliştirdiği Death Stranding, PS4’e özel olarak geliyor. Oyunun oynanış videosu ise çok yakında gösterilebilir. Aralık ayındaki PlayStation Experience 2017 veya The Game Awards 2017 etkinliklerinden en az birinde muhtemelen Death Stranding’den yeni detaylar ve görüntüler göreceğiz.

PS4’e özel Death Stranding’in 2019’dan önce çıkış yapması bekleniyor.

İLGİLİ HABER – The Game Awards 2017’de yeni oyun duyuruları olacak

Önceki İçerikStar Wars Battlefront 2’nin ilk hafta satış rakamları oldukça düşük
Sonraki İçerikSega Yeni Nesil Konsollara Valkyria Chronicles 4 Duyurusu Yaptı

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz