Sega Yeni Nesil Konsollara Valkyria Chronicles 4 Duyurusu Yaptı

Sevdiklerimizi korumak için ortaya koyabileceğimiz tek şey kendi canımız

Düzenlediği basın açıklamasında Sega yeni nesil konsollara Valkyria Chronicles 4 müjdesi verdi. Oyun, İngilizce dil desteğiyle birlikte Avrupa ve Amerika bölgelerinde de satışa sunulacak.

Valkyria Chronicles 4, serinin diğer oyunları gibi İkinci Dünya Savaşı sırasındaki Avrupa’yı Japon kurgusu ile harmanlıyor. Bir grup askeri üçüncü şahıs bakış açısı ile yönlendirdiğimiz oyun, sıra tabanlı olmakla birlikte derin ve etkileyici hikayesi ile öne çıkıyor.

Basın Açıklamasında Neler Konuşuldu?

”Valkyria Chronicles 4, serinin diğer oyunları ile aynı zaman diliminde geçecek. Ancak bu oyunda bambaşka bir ana karakter havuzu üzerine yoğunlaştık. Ana karakter havuzunda hevesli ve genç bir komutan olan Claude Wallace, ağır silah uzmanı ve mühendis olan Riley Miller, pek asabi Darcsen Raz ve soğuk kanlı keskin nişancı Kai Schulen başta olmak üzere daha bir çok karakter yer alacak. Birlikte savaşın acı gerçekleri ile yüzleşecekler. Peki Squad E dostluğun gücü ile hayatta kalmayı başarabilecek mi?”

Sega basın açıklaması sırasında oyun duyurusunun yanında bir de video yayımladı. Bir diğer müjdeli haber ise; Sega’nın açıkladığı üzere BAFTA ödüllü efsanevi besteci Hitoshi Sakimoto yeni oyun için geri dönüyor.

Videodan anlaşıldığı üzere Sega, kurguladıkları dünya ile gerçek dünya arasında bir denge kurmaya çalışmışlar. Söylediklerine göre de yepyeni bir ifade sistemi ortaya çıkarmışlar.

Oyuncunun da karakterlerin yaşadığı duyguları yaşayabilmesi için kullanıcı arayüzündeki en ince detayı bile çalıştıklarını söylüyorlar.

Serinin en iyi oyunu olacağı iddia edilen Valkyria Chronicles 4; PlayStation 4, Xbox One ve Nintendo Switch platformları için 2018 yılında çıkış yapacak.

Önceki İçerikDeath Stranding’in ana yapım süreci tamamlandı!
Sonraki İçerikUncharted serisinin 10. yılına özel ücretsiz hediyeler var
Video oyun ve çizgi roman bağımlısı, yarı zamanlı edebiyat okuru. Boş vakitlerinde evden dışarı çıkar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz