Halloween 2018 etkinlik rehberi

Şeker ya da hokey maskesi

Ekim ayı hasat vaktini, korkunç canavarları ve eşsiz oyun etkinliklerini bir arada bulabileceğimiz tek vakit. Oyuncuların etkinlikler arasında kaybolmaması için bir Halloween 2018 etkinlik rehberi derledik.

Listedeki her etkinliğe yetişmek istiyorsanız takvimlerinizi işaretlemeniz gerekebilir.

Killing Floor 2

Fantastik korku türünü kendine has mizahı ile birleştiren Killing Floor 2, Halloween 2018 gibi bir etkinlikte boş duramazdı zaten.

Yıllık korku şöleni etkinliğimize hoş geldiniz! Halloween Horrors: Monster Masquerade boyunca bütün haritalar ve karakterler Halloween temalı makyajlara bürünecek (evet zedler de) ve katliamın rengi değişecek. Yeni eklenen Monster Ball haritasında zamana karşı yarışacaksınız. Yüzlerce zed öldürmeye başlamadan önce lobide boş boş beklemek çok mu sıkıcı? Oyuna eklenen yepyeni müzikleri dinlemeyi deneyebilirsiniz.

Oyuna eklenen iki yeni silah ve özellikleri şu şekilde;

  • HZ Medic Assault Rifle/Grenade Launcher – Field Medic/Commando
  • FN-Fal – Sharpshooter / Commando

Oyunun geliştiricisi olan TripWire ayrıca Steam platformu üzerinden Road Redemption oyununa sahip olan kullanıcılara Berserkes sınıfı tarafından kullanılmak üzere Road Redeemer isimli bir silah hediye ediyor.

Şu anda erişime açık olan Monster Masquerade etkinliği için bitiş tarihi verilmedi.

Dauntless

Ramsgate sakinlerinden şehrin en eski ve korkunç hikayelerini dinleyin. Sezonluk olarak hasat edilen özel meyvelerden yapılmış süslemelere göz atın. Ürkeceğiniz kadar eğlenceli etkinliklere katılın. Bu yıl Halloween yalnızca bal kabakları ve şenliklerle geçmeyecek.

Etkinlik oyuna Behemoth ismli yaratıklara tapan yeni bir tarikat ekliyor: Unseen. Yeni düşmanlara karşı yeni materyallere ihtiyaç duyabilirsiniz. Yenilenen dükkana göz atmayı unutmayın. Yeni Behemoth karşısında zafer kazanan oyuncular eşsiz oyun içi ögelere sahip olacak.

Dark Harvest etkinliğine 17 Ekim-1 Kasım 2018 tarihleri arasında erişebilirsiniz.

Overwatch

Popüleritesini yavaş yavaş kaybetmekte olan Overwatch, Halloween Terror isimli yıllık olarak düzenlediği etkinlik ile oyuna Classic ve Endless Night olmak üzere iki PvE oyun modu ekledi. Ayrıca dokuz yeni Halloween temalı kostümün yanında pek çok sprey ve benzeri kozmetik öge de Halloween kutularında saklı bekliyor. Tahminimizce gerçekten çok derinlerde saklılar çünkü Blizzard eğer olur da 50 adet loot box satın alırsanız 10 tane de kendisi hediye ediyor.

Halloween Terror etkinliği 9-31 Ekim 2018 tarihleri arasında erişilebilir olacak.

Battlerite/Battlerite Royale

I am the Boogey Man

Alışılmış MOBA oyunlarından hem mekanik hem de zorluk yönüyle ayrılan Battlerite, kendini bir süredir yenilemediği ve Battlerite Royale ile çok zaman harcadıkları için eleştiri alıyordu. Bu eleştirileri bir nebze bastırabilecek olan Halloween etkinliğinin adı Curse of the Night.

Paylaşılan tanıtım videosunda Xander, Ashka, Alysia ve Ruh Kaan karakterlerine eklenen yeni kozmetik ögeler tanıtılıyor. Rook karakterini de yeni bir oyun mekaniğini denerken görüyoruz.

https://twitter.com/Battlerite/status/1050725602704150529

Battlerite resmi Twitter hesabından paylaşılan yukarıdaki gönderi ise Ruh Kaan karakterinin Battlerite Royale oyununa eklendiğinin bir müjdesi.

Curse of the Night etkinliği 17-31 Ekim 2018 tarihleri arasında erişime açılacak.

DC Universe Online

Gotham şehrinin aydınlık geleceği için savaşan bir kahraman olmak istiyorsanız East End safehouse lokasyonunda Phantom Stranger karakteri ile konuşarak özel etkinlik görevlerine başlatabilirsiniz. Kahramanlardan nefret eden ve suç dünyasına aşık bir kötü iseniz Burnley’s The Tap Room lokasyonunda Tala ile konuşmanız gerekli. Görevleri tamamlayarak Halloween temalı özel oyun içi ögelerle ödüllendirilebilirsiniz.

The Witching Hour isimli bu etkinlik 1-31 Ekim 2018 tarihleri arasında erişime açılacak.

Destiny 2

Destiny 2 ile yıllık olarak düzenlenen Festival of the Lost etkinliği geri dönüyor. Etkinlik sırasında çeşitli görevler tamamlayarak Halloween 2018 temalı maskeler ve diğer eşsiz ögeler kazanabilirsiniz. Bu yılki etkinlikte yeni bir PvE modu, bir cinayeti araştıracağımız yeni bir görev ağacı ve eşsiz nesneler satın almamızı sağlayacak olan yeni bir para birimi yer alacak. Festival of the Lost etkinliğini takiben, The Iron Banner etkinliği de oyuncuları bekliyor olacak.

Festival of the Lost 16 Ekim-6 Kasım 2018 tarihleri arasında erişime açılacak.

Hearthstone

Hearthstone yıllık olarak düzenlediği Hallow’s End etkinliği ile oyuna giriş yapanlara ücretsiz Witch’s Cauldron altın epik kartı(Toz değeri: 800) hediye ediyor. Tavern Brawl modunda Headless Horseman ve diğer Monster Hunt modu karakterleri sizleri bekliyor olacak. Arena modunda ise çift sınıf seçebileceksiniz. Akla hayale gelmeyecek yeni olasılıklar doğuran Arena modu için bir adet ücretsiz bilet de oyuna girmeniz için sizi bekliyor.

Oyun içindeki emote komutları da etkinlikle uyum sağlayacak şekilde değiştirildi. 20 Witchwood kart paketi ve Paladin sınıfı için yeni bir karakter barındıran Hallow! Hallow! paketi de mağazadaki yerini aldı.

Hallow’s End, 17-31 Ekim 2018 tarihleri arasında erişime açılacak.

Rocket League

Halloween 2018 geldiğine göre Haunted Hallows ruhları artık mezarlarını terk ediyor.

Etkinlik süresince oynadığınız maçların ardından kazanacağınız ”Candy Corn” para birimiyle etkinliğe özel kozmetik ögeler satın alabilirsiniz. Candy Corn ile satın alabilecekleriniz sizi çok heyecanlandırmadıysa ”Golden Pumpkin” ile  Nitro, Turbo veya Player’s Choice kasası alabilirsiniz.

Haunted Hallows etkinliği 5 Kasım 2018 günü sonlanıyor. Golden Pumpkin ise 8 Kasım 2018 tarihinde geçerliliğini kaybedecek.

Street Fighter V: Arcade Edition

Arcade dövüş oyunu severlerin gözdesi olan Street Fighter V: Arcade Edition da Halloween 2018’i boş geçirmiyor. Abigail, Falke, Guile ve Kolin için birer yeni kostüm yayımlandı. Her biri 3.99 dolar olan bu kostümlerin oyun içi görüntülerine videodan ulaşabilirsiniz.

Dead by Deadlight

Dead by Daylight gibi korku ve gerilim odaklı bir oyunun Halloween gibi bir tema ile neler sunabileceğini düşünmek bile heyecan verici.

The Hallowed Blight isimli etkinlik boyunca oyuncular korkunç deneyler sonucu bitkilere bulaşmış toksik maddeleri toplamaya çalışacaklar. Survivors yani hayatta kalmaya çalışanlar bu toksik içerikleri bitkilerden toplamaya çalışacak. Öte yandan Killer yani insanları öldürmeye çalışan oyuncu ise kurbanlarını kancaya asarak bu içeriği toplayabilecek.

İki taraf da yeterli toksik içerik toplayabilirse Putrid Serum isimli etkinlik parası ile ödüllendirilecek. Putrid Serum etkinliğe özel kozmetik ögeleri, Survivor’s Will’o Wisp el feneri veya All Hallows’ Eve Lunchbox (medkit) satın almak için kullanılabilecek.

Hepsi bu da değil! Halloween temalı kostümler ve aksesuarlar da oyun içi mağazadan satın alınabilecek. Bu kostümler sayesinde daha önce hiç olmadığınız kadar korkunç olabilirsiniz.

The Hallowed Blight süresince oyunun kendisi ve seçili eklentileri tüm platformlarda(Steam, PlayStation 4, Xbox One) indirimli fiyatlardan satışa sunulacak.

The Hallowed Blight 19 Ekim- 2 Kasım 2018 tarihleri arasında erişime açık olacak.

Ekim 2018 boyunca mümkün olduğunca çok etkinlikten faydalanabilmeniz için bir Halloween 2018 etkinlik rehberi derledik.

Önceki İçerikDays Gone çıkış tarihi değiştirildi
Sonraki İçerikMarvel’s Spider-Man için New Game Plus modu geldi
Video oyun ve çizgi roman bağımlısı, yarı zamanlı edebiyat okuru. Boş vakitlerinde evden dışarı çıkar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz