Days Gone, Türkçe dil desteği ile geliyor

22 Şubat 2019'da Türkçe altyazılı olarak çıkış yapacak!

Çıkış tarihi açıklanan Days Gone, Türkçe dil desteği barındıracak.

PlayStation 4'e özel olarak Bend Studio'nun geliştirdiği zombi temalı açık dünya oyunu Days Gone, 22 Şubat 2019'da çıkış yapacak. Bugünkü E3 2018'e geri sayım canlı yayınında oyunun çıkış tarini açıklayan Sony, bir de yeni bir fragman paylaşmıştı. Bu fragman PlayStation Türkiye tarafından Türkçe altyazılı olarak yayınlandı ve Days Gone'da da Türkçe dil desteği yer alacağı, bunun Türkçe altyazı şeklinde olacağı belirtildi.

Sony, bu yıl şu ana kadar çıkış yapan tüm birinci parti oyunlarında Türkçe altyazı desteği sundu: Shadow of the Colossus Remake, God of War ve Detroit: Become Human

 

Bununla birlikte oyunun konusunda dair bilgiler de verildi:

"Eski kanun kaçağı motorcu Deacon St. John'u yönetin: Bir avare, bir ödül avcısı, insanlığın gezgin eseri. Küresel bir salgın sonrasında mahvolmuş bir dünyada St. John, insanlığın son kurtulanları tarafından ıssızda kurulan 'güvenli' kamplardan çıkıp bozuk yollarda şansını denemek ister.

Pasifiğin kuzey batısında, arka planda yanardağın izi bulunan Days Gone sizi Freaker'lar olarak bilinen insan canavarlar tarafından mahvedilen bir dünyayı keşfetmeye davet ediyor. Issız topraklar boyunca erzaklar, kaynaklar ve hepsinden ötesi, devam etmek için bir sebep uğruna mücadele edin."

Önceki İçerikPS4’e özel Days Gone’ın çıkış tarihi netleşti
Sonraki İçerikJust Cause 4, Steam üzerinden sızdırıldı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz