Dark Souls Remaster yakında duyurulabilir!

İddiaya göre, Bandai Namco 15 Aralık'ta 5 yeni duyuru yapacak ve bunlardan birisi de Dark Souls Remaster olacak.

Ortaya çıkan söylentilere göre, Dark Souls Remaster yakın zamanda resmen duyurulacak.

The Switch Network adlı internet sitesinin yazarı Marcus Sellars‘ın Twitter’dan yaptığı ve daha sonra sildiği bir paylaşımda, 2011 yılında çıkan ilk Dark Souls’un Remaster olarak tekrardan çıkış yapacağı belirtiliyor.

Sellars’ın yazdığı mesajda, Bandai Namco, 15 Aralık tarihinde bir etkinlik düzenleyip burada henüz duyurusunu yapmadığı 5 yeni oyunu tanıtacak. Bunlardan biri ise Dark Souls Remaster. Mesajın içeriğine göre, Dark Souls 1’in Remaster hali PlayStation 4, Xbox One ve Nintendo Switch için piyasaya sürülecek.

İLGİLİ HABER – Dark Souls 3: The Fire Fades Edition çıktı

Tweet’te ek olarak Nintendo‘nun Bandai Namco sunumunda büyük bir varlık göstereceği de belirtilmiş.

Silinmeden önce ekran görüntüsü alınan o tweet:

Bu bilgilerin yer aldığı tweeti kısa bir süre sonra silen Marcus Sellars’ın söylediklerini birer iddia olarak değerlendirmek gerekiyor. Zira, Bandai Namco henüz Aralık’ta böyle bir sunum yapacağını duyurmadı. Ayrıca Sellars’ın mesajında, iddiasını destekleyecek herhangi bir bilgi de bulunmuyor.

İLGİLİ HABER – Dark Souls 3’ün yapımcısı yeni bir IP üzerinde çalışmaya şimdiden başladı!

Öte yandan, bu gelişmenin heyecan verici olduunu söylemek gerekiyor. 15 Aralık’a 9 gün kaldı, bakalım Marcus Sellars’ın dedikleri doğru çıkacak mı?

From Software‘in geliştirdiği Souls serisi Demon’s Souls, Dark Souls, Dark Souls II ve Dark Souls III olmak üzere 4 yapımdan oluşuyor. Serinin en yeni oyunu Dark Souls III, 2016’da PC, PlayStation 4 ve Xbox One için çıkmıştı.

Önceki İçerikPUBG yeni çöl haritası Miramar resmen duyuruldu
Sonraki İçerikSteam Bitcoin’i artık desteklemiyor!

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz