PUBG yeni çöl haritası Miramar resmen duyuruldu

PlayerUnknown's Battlegrounds bugün steam haberler kısmından yaptıkları duyuruda, PUBG yeni çöl haritası Miramar'ı resmen duyurdu. 

PUBG yeni çöl haritası Miramar, bugün PlayerUnknown’s Battlegrounds steam haberler kısmından yaptıkları duyuruda resmen duyurdu. [link]

İlgili duyuruda duydukları heyecandan bahseden ekip, ismin yanın haritanın geliştirme süreci hakkında da bilgi verdi. Miramar haritasının yapımında, Erangel haritasından çok farklı bir çevre yaratmaya odaklanılmış. Bildiğiniz üzere hali hazırda oynanan Erangel haritası yemyeşil bir çevre, ormanlar gibi çevre faktörleri bulunmakta. Miramar haritasında bu durumun tam tersi oyunculara sunuluyor. Tam tersinden izledikleri yol sonucunda sert ve affedici olmayan çöl haritasına vardıklarını da ilgili yazıda belirtmişler. Miramar’ın eşsiz arazisi ve yoğun kentsel alanları, eski stratejilerin artık çalışamayacağı yeni taktikler gerektiği yeni bir Battle Royale deneyimi yaratacağı görülüyor.

PUBG yeni çöl haritası Miramar

PUBG yeni çöl haritası Miramar Yerleşkeler

PUBG yeni çöl haritası Miramar’a ait şehir, kasaba ve yerleşkeler aşağıdaki şekilde isimleri paylaşılmış durumda. İlgili her bir yerin kendisine göre avantaj ve dezavantajları bulunuyor.

  • Los Leones
  • El Pozo
  • Monte Nuevo
  • Valle del Mar
  • La Cobreria
  • San Martin
  • PecadoChumacera

PUBG yeni çöl haritası PUBG yeni çöl haritası PUBG yeni çöl haritası PUBG yeni çöl haritası

Önceki İçerikMetro Exodus’dan yeni görüntüler The Game Awards 2017’de
Sonraki İçerikDark Souls Remaster yakında duyurulabilir!
The Final Boss @baslattusu, Oyunu ve teknolojiyi seven ve bunu işi haline getiren bir kardeşiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz