Daha çok Crash Bandicoot oyunu görebiliriz

Switch ve PC portunun yanı sıra önümüzdeki yıl yeni bir oyun çıkacağı söyleniyor.

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

2008’den bu yana markanın haklarını elinde bulunduran Activision‘ın 2019’da yeni bir Crash Bandicoot oyunu piyasaya sürmeye hazırlandığı ortaya çıktı.

ResetEra‘da yer alan bilgiye göre, kupa ve poster gibi lisanslı ürünler satan GB Eye adlı firmanın lisans yöneticisi Max Arguile, “Avrupa Lisanslama Kaynak Kitabı“na açıklamalarda bulundu. Activision’ın Crash Bandicoot için 5 yıllık bir planı olduğunu söyledi.

Arguile, geçen yıl PlayStation 4 için çıkan Crash Bandicoot N. Sane Trilogy‘nin bu yıl içerisinde Switch ve PC için port edileceğini söyledi. Sözlerinin devamında ise Activision’ın bu marka için 5 yıllık bir planlama hazırladığını belirtti. 2019’da bu marka için yeni bir oyun çıkacağını ve 2022’ye kadar da yeni Crash Bandicoot oyunları göreceğimizi ifade etti.

Activision henüz N. Sane Trilogy’nin diğer platformlara portunu duyurmadı. Öte yandan, PlayStation’ın 2017’deki oyunları listelediği videosunda Crash Bandicoot N. Sane Trilogy için “PS4’e özel” etiketini kullanmaması, oyunun diğer platformlara da çıkabileceğini gösterdi.

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy rekor kırarak “PS4 tarihinde en çok satan remastered oyun” olmuştu.

Gelişmeler için takipte kalın!

İLGİLİ HABER – SÖYLENTİ: Call of Duty Black Ops 4 geliyor

Önceki İçerikSÖYLENTİ: Assassin’s Creed Dynasty serinin yeni oyunu
Sonraki İçerikPS4 sistem güncellemesi 5.50’nin içeriği detaylandırıldı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz