SÖYLENTİ: Assassin’s Creed Dynasty serinin yeni oyunu

Çin veya Japonya'da geçebilir.

Assassin’s Creed Dynasty serinin yeni oyunu olabilir.

Ubisoft‘un uzun soluklu oyun serisi Assassin’s Creed‘in sıradaki oyunu için ilk bilgiler sızdırılmış olabilir.

AC serisi başta olmak üzere çeşitli oyunlar için animasyonlar hazırlayan Technicolor firmasının eski bir çalışanına göre, Assassin’s Creed Dynasty serinin yeni oyunu olacak. PSU sitesine konuşan bu kişi, Bangalor’daki Technicolor stüdyosunun yeni Assassin’s Creed’in animasyonları üzerinde çalıştığını söyledi. Aynı internet sitesinde yer alan bilgide, serinin yeni oyununun Çin’de geçebileceği belirtildi.

Kotaku’da çalışan tecrübeli gazeteci Jason Schreier‏ da konuyla ilgili Twitter’dan açıklama yaptı. “Dynasty” kod adının doğru olduğuna inandığını ancak Çin’de geçecek denilmesinin uydurma bilgi olduğunu ifade etti.

Öte yandan, kod adı Assassin’s Creed Dynasty olduğu söylenen yeni oyunun Japonya’da da geçebileceği iddialar arasında yer alıyor.

Ubisoft, 2017’de çıkan Assassin’s Creed Origins ile seride önemli değişiklikler yapmış ve oyun genel olarak beğenilmişti. Origins için Assassin’s Creed Empire kod adı kullanılmıştı.

Sıradaki oyunun ise ne zaman çıkacağına dair bir bilgi bulunmuyor. Origins’den önce her yıl yeni bir AC piyasaya süren firma, Origins için bir yıl ara verme kararı almıştı.

İLGİLİ HABER – Assassin’s Creed’in yaratıcısı Ubisoft’tan ayrılması hakkında konuştu

Önceki İçerikSÖYLENTİ: Call of Duty Black Ops 4 geliyor
Sonraki İçerikDaha çok Crash Bandicoot oyunu görebiliriz

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz