Peş peşe yüksek bütçeli, kaliteli ve sinematik hikâye anlatımı odaklı tek oyunculu hit yapımlara imza atan Sony, PlayStation 5’in piyasaya sürülmesini takiben live-service oyun alanına hızlı bir giriş yaptı. Sony Interactive Entertainment’ın geliştirdiği oyunlar için ayırdığı toplam bütçenin yarısından fazlasını artık live-service oyunlar oluştururken, geçtiğimiz yıllarda PlayStation Studios çatısı altına yeni stüdyolar eklendi. Bunların önemli bir kısmı Sony’nin daha önceden birlikte çalıştığı ve hikâyeli oyunlar yapma konusunda ustalaşmış stüdyolardı ancak azımsanmayacak ölçüde daha önceden herhangi bir oyun piyasaya sürmemiş ve yeni kurulmuş birkaç stüdyo da Sony bünyesine dahil oldu. Bunlardan biri de 2018’de kurulan ve 2023’te PlayStation Studios’a dahil olan Firewalk Studios. Destiny, Call of Duty ve Halo gibi oyunlarda çalışmış geliştiricilerden oluşan stüdyonun ilk oyunu Concord, Sony’nin live-service oyun yatırımının ilk meyvelerinden birini temsil ediyor. Takım bazlı hero shooter türündeki Concord, 23 Ağustos’ta PlayStation 5 ve PC için eş zamanlı olarak çıkacak. Peki Concord bu alanda rakiplerine kıyasla neler vaat ediyor ve rakiplerinin önüne çıkmayı başarabiliyor mu? Concord inceleme yazımız ile bu sorunun cevabını arıyor ve oyunu tüm yönleriyle irdeliyoruz.
Concord her birinin kendine özgü yetenek setinin olduğu 16 adet “Freegunner” karakterin yer aldığı 5v5 takım bazlı bir arena hero shooter. Oyunda oynanabilir anlamda herhangi bir hikâye materyali yok. Bunun yerine galakside paralı askerlik yapan Freegunner’ların maceraları her hafta yayınlanacak olan kısa sinematik videolarla anlatılmaya çalışılıyor. İlk video ise Lennox, Haymar, Star Child, 1-Off ve Vale adlı Freegunner’lardan oluşan Northstar mürettebatına odaklanıyor. Haftalık sinematik videolara ek olarak Galaksi Rehberi menüsünde oyunda yer alan gezegenleri, karakterleri ve uzay rotalarını anlatan onlarca metin bulunuyor. Bu metinler Concord evreninin arka planına ışık tutuyor. Ancak ne yazık ki her iki yöntem de ilgi çekici olmaktan uzak ve merak uyandırmıyor. Zaten Concord ve benzeri oyunların esas odağı takım oyununu öncelikleyen rekabetçi bir çevrimiçi shooter oyun olması. Bundan olayı hikâye anlatımı kısmının zayıf olması beklenebilir bir durum. O halde yavaştan esas kısma geçelim.
Concord temelde 5’er kişiden oluşan iki takımın çeşitli modlar ve haritalarda birbirleriyle rekabet ettikleri, bazı karakter yetenekleri ve hareketleri dışında çoğunlukla birinci şahıs kamera açısıyla oynanan bir hero shooter oyun. Oyunda toplamda 16 oynanabilir Freegunner mevcut ve hero shooter oyunlardan beklendiği üzere her birinin kendine has yetenek seti bulunuyor. Bu 16 karakter barındırdığı özellikler bakımında ise 6 farklı sınıfa ayrılıyor. Freegunner’ların her birinin L1 ve R1 tuşlarına atanmış iki özel aktif yetenekleri, O tuşu ile kaçınma (dodge) hareketi ve bir de pasif yeteneği var.
Freegunner’lar ve Sınıflar
Concord’ta 6 farklı sınıf mevcut ve her birinin kendi özgü avantajları bulunuyor. Freegunner’lardan önce sınıflara bakalım:
- Anchor: Daha yüksek miktarda can yenileme. 1-Off ve Emari bu sınıfta yer alıyor.
- Breacher: Kaçınma hareketinin yenilenme süresi daha hızlı doluyor. Bu sınıfta olan Freegunner’lar Star Child ve Daveers.
- Haunt: Daha hızlı hareket edebilme. Bazz, It-Z ve Roka bu sınıfın üyesi karakterler.
- Ranger: Gelişmiş silah tutuşu ile yüksek isabet oranı. Teo, Jabali ve Duchess bu sınıfta bulunuyor.
- Tactician: Yeteneklerin ve silahların şarjörlerinin daha hızlı dolması. Kyps, Lark ve Daw bu sınıfı oluşturuyor.
- Warden: Daha uzun silah menzili. Vale, Haymar ve Lennox bu sınıfın bünyesinde yer alıyor.
![](https://www.baslattusu.com/wp-content/uploads/2024/08/concord-freegunner-karakterler-1.jpg)
- Bazz: Ana silahı fırlatma bıçakları olan Bazz, L1 ile özel bir bıçak fırlatarak isabet ettirdiği rakiplerinin belli bir süre daha fazla hasar almasını sağlıyor. R1 ile de yakın mesafeden yüksek hasar bırakan bir bıçak saldırısı yapıyor. Karakterin pasif özelliği ise normal saldırılar yaptığı fırlatma bıçaklarının isabet ettiği rakiplerin belli bir süre boyunca işaretlenerek duvar arkasından dahi görünmesini sağlamak.
- Star Child: Pompalı tüfek kullanan Star Child’ın aktif yeteneklerinden birisi ileriye doğru koşarak düşmanlarla arasındaki mesafeyi kısaltmak, diğer yeteneği ise yumrukları yere vurarak alan hasarı bırakmak. Pasif özelliği ise her iki aktif yeteneğini kullandığında fazladan hasar koruması kazanması.
- It-Z: Kısa ve orta menzilde etkili olan hafif makineli silah kullanan It-Z’nin aktif yeteneklerinden Cosmic Slip, istenilen bir noktaya doğru hareket eden bir küre bırakmayı ve ikinci kullanımda kürenin o an olduğu noktaya ışınlanmayı sağlıyor. Scramble Rebound adlı ikinci aktif yetenek ise isabet ettirilmesi halinde rakibin silahını bir süre kullanılamaz hale getiriyor ve karşılığında It-Z’nin silahını supercharge’layarak daha güçlü kılıyor. Pasif yeteneği ile It-Z, kaçınma hareketi veya Cosmic Slip yeteneği kullandığında arkasında kendisinin bir kopyasını bırakarak rakiplerini şaşırtmaya çalışıyor.
- 1-Off: Ağır hareket eden bir tank olan 1-Off’un silahı iki moda sahip. Industrial Vacuum modundayken gelen saldırıları emerken, ikinci moda geçildiğinde rakibe doğru hava püskürterek hasar veriyor. Karakterin aktif yeteneklerinden Air Barrier ile yine saldırıların gelmesini önleyen bir vakum püskürtücüyü yere bırakırken, Trash Bomb yeteneği ise fırlatıldığında seken ve rakibe değdiğinde ciddi hasar veren bombalar fırlatıyor.
![](https://www.baslattusu.com/wp-content/uploads/2024/08/concord-freegunner-karakterler-2.jpg)
- Teo: Tam otomatik tüfeği ve yarı otomatik tabancası ile Teo, aktif yetenekleri sayesinde el bombası ve sis bombası fırlatıyor. Pasif yeteneği sayesinde de silahların dürbünü ile atış yaparken sisin arka tarafını görebiliyor.
- Vale: Keskin nişancı tüfeği ile çok uzaktaki düşmanları avlayabilen Vale’in bir de yakın mesafe senaryolar için tabancası var. Leap aktif yeteneği ile yükseğe zıplayarak rakiplerine beklenmedik yerlerden saldırabilirken, bir diğer aktif yeteneği ile sensörlü mayınlar bırakarak rakiplerine tuzaklar kurabiliyor. Pasif yeteneği ile bir yandan düşük canı kalan rakiplerini duvarların arkasından görebiliyor. Diğer yandan da keskin nişancı tüfeği ile yaptığı kritik saldırılar Vale’in silahı tutuşunu güçlendirerek daha rahat isabet almasını sağlıyor.
- Kyps: Susturuculu tancası ile yakın mesafeden üçer mermili atışlar yapan Kyps, rakipler tarafından tetiklendiği tüm takım için yerlerini gösteren bir mayın bırakıyor. Bir diğer aktif yeteneği ise isabet halinde düşmanların bir süre yetenek kullanımı engelleyen ve kalkanlı düşmanları kalkanını bozan bomba fırlatıyor. Pasif yeteneği ile de kaçınma hareketi yaptıktan sonra bir süreliğine görünmezlik kazanıyor. Ayrıca öldükten sonra Kyps’i öldüren rakip oyuncu bir süre işaretli kalarak uzaktan dahi Kyps’in takım arkadaşları tarafından görünür oluyor.
- Haymar: Yaylı bir silah kullanan Haymar’ın atışları isabet halinde patlayarak rakibe yoğun bir hasar veriyor. Pasif yeteneği ise bir süre bekletip nişan alarak ateşlemesi halinde silahının gücünü artırıyor. Aktif yeteneklerinden birisi ile isabet ettirdiği rakiplerini bir süreliğine kör eden Haymar, bir diğer aktif yeteneği ile de işaretlediği hat boyunca ateş bırakıyor. Ateşin içerisinde kalan ve üstünden geçenler yüksek hasara maruz kalıyor.
![](https://www.baslattusu.com/wp-content/uploads/2024/08/concord-freegunner-karakterler-3.jpg)
- Daveers: Bomba atar kullanan Daveers, rakibe temas halinde direkt olarak patlayan, temas etmediği durumlarda da yerlere ve duvarlara yapışan balonlar bırakıyor. Aktif yeteneklerinden biri ile geniş bir alana yine patlayıcı balonlar bırakan Daveers’in diğer bir aktif yeteneği ise daha önceden bıraktığı balonların alevlenip patlamasını sağlayan bir dart fırlatması. Karakterin pasifi ise sağa sola bıraktığı patlayıcı balonların takımdaki diğer oyuncuların silah atışları aracılığıyla da alevlenmesini sağlıyor.
- Emari: Yavaş hareket eden ve tank bir yapısı olan Emari, ateşledikçe atış hızı artan bir makineli silah kullanıyor. Aktif yeteneklerinden biri ile belli bir alan oluşturarak bu alanın içerisinde duran kendisine ve takım arkadaşlarına fazladan savunma kazandırırken, diğer aktif yeteneği ile ise kendi önüne bir kalkan açarak gelen saldırıların tamamını bir süre boyunca engelliyor. Karakterin pasifi ise kendisine yapılan saldırıların hasarını azaltıyor.
- Lark: Kısa mesafede etkili yarı otomatik bir silahı bulunan Lark, Spore Seed yeteneği ile harita üzerine çeşitli tohumlar bırakıyor. Bu tohum alanları üzerindeyken takım arkadaşları hız ve direnç kazanırken, rakip takım oyuncuları hız kaybı ve direnç kaybına uğruyor.
- Jabali: Orta menzilde etkili tam otomatik Pulse silahı olan Jabali’nin Hunter Orb yeteneği ile fırlattığı doğrultuda önüne çıkan düşmanı takip eden küre şeklinde hasar verici bombayken, Life Pulse yeteneği ise belli bir yere iyileştiren küre bırakmasını sağlıyor. Küreye dokunan kişi ile beraber belli bir alanda içerisindeki takım arkadaşlarının sağlığını iyileştiriyor. Karakterin pasif yeteneği ise Hunter Orb ile bir düşman öldürmesi halinde Life Pulse yeteneğini yeniliyor.
![](https://www.baslattusu.com/wp-content/uploads/2024/08/concord-freegunner-karakterler-4.jpg)
- Lennox: Aynı anda iki farklı altıpatlar kullanan Lennox’un aktif yeteneklerinden biri bir süreliğini kendi sağlığını iyileştirirken, diğer aktif yeteneği ise temas halinde patlayan bıçak fırlatıyor. Pasif özelliği sayesinde de silahın birinin şarjörü bittiğinde diğer silah geçerek ilk silahın şarjörünü hızlıca doldurabiliyor.
- Roka: Ateşlendiği düşmanı takip edebilen roket fırlatma silahı olan Roka’nın ilk aktif yeteneği havada zıplarken yükseğe çıkıp asılı kalmasını veya sağa sola manevra yapmasını sağlıyor. Blast Dive adlı ikinci aktif yeteneği havadan belli bir alana dalarak alan hasarı bırakıyor. Karakterin pasif yeteneklerinden biri havaya zıplarken ikinci ve üçüncü zıplayışlarında botunun altından düşmana hasar bırakan patlayıcılar bırakması. Diğer pasif yeteneği ise roket fırlatıcı ile nişan alarak ateşleme yaptığında düşmana kilitlenmesi.
- Duchess: Kısa mesafede etkili tam otomatik tüfeği olan Duchess, Construct Wall yeteneği ile düşmanların geçişini ve görüşünü engelleyen duvarlar örebiliyor. Ruinous Blast ile de belli bir alan içerisinde patlama yaparak o alandaki düşmanlara hem hasar veriyor hem de bir süreliğine dirençlerini kırıyor. Böylece bir sonraki saldırılarda direnci düşen düşmanlar daha yüksek hasara maruz kalabiliyor. Karakterin pasif özelliği ise Ruinous Blast yeteneğinden kendisinin etkilenmemesini sağlıyor.
- Daw: Orta ve uzun mesafede etkili ve dört mermi birden ateşleyen silahıyla Daw’un Healing Pad yeteneği belli bir alana yerleştirdiği cihaz ile o alandaki arkadaşlarının canlarının tazelemesini sağlıyor. Diğer aktif yeteneği Safety Dome ile de geniş bir alanda saldırıların gelmesini önleyen küre benzeri kalkan oluşturuyor. Pasif özelliği ise kaçınma hareketi yaptığında kendi sağlını biraz yeniliyor.
Mürettebat Oluşturma ve Bonus Özelliklerden Faydalanma
Seviye sisteminin olduğu oyunda 6. seviye itibarıyla kendi mürettebatını oluşturma özelliği açılıyor. Bu seviyeye kadar ise oyunun bizlere verdiği hazır mürettebat ile rekabete dahil oluyoruz. Özelleştirilebilir mürettebatının açılmasıyla 16 Freegunner içerisinden 12’sini asıl mürettebat, geri kalan 4’ünü ise yedek olarak yerleştirerek karşılaşmalarda seçebileceğimiz kadroyu oluşturuyoruz. Mürettebat oluşturma sistemi, oyundaki farklı sınıfların kendine özgü özelliklerini tek bir karakter üzerinde toplama imkanı sağlayarak oyuna stratejik bir mekanik kazandırıyor. Örneğin, bir karşılaşma içerisinde ilk önce daha uzun atış menzili olan Warden sınıfından Vale ile oynamaya başlayıp, öldükten sonra Tactician sınıfından Kyps ile devam ederek hem Warden hem de Tactician sınıfının özelliklerinden faydalanmak mümkün. Kyps ile öldükten sonra Ranger’dan Jabali’ye geçip bu sefer hem Warden’ın yüksek atış menzilini, hem Tactician’ın hızlı yetenek yenileme süresini hem de Ranger’ın yüksek isabet oranını Jabali’ye kazandırabilirsiniz. Yani aynı karşılaşma esnasında her bir sınıfa özel olan bonuslar birikerek bir sonraki Freegunner seçiminize aktarılıyor. Böylece karşılaşmalarda deneysel ve taktiksel yaklaşım ile ortaya birden fazla sınıfın özelliklerini barındıran bir Freegunner çıkarabilmek mümkün kılınmış.
![Concord inceleme (PS5)](https://www.baslattusu.com/wp-content/uploads/2024/08/concord-inceleme-ps5-01.jpg)
Concord’un seviye sistemi iki farklı şekilde işliyor. Öncelikle “Reputation” adlı genel bir seviye var ve bunu ilerlettikçe Freegunner’lar için kostüm, silah görünümü, kazanma ve kaybetme pozu gibi kozmetik eşyalar açılıyor. Seviye ilerletmek oyunda günlük, haftalık ve sezonluk görevleri yerine getirerek kazanılan tecrübe puanları ile oluyor. Reputation seviyesi ilerledikçe kozmetik eşyalar dışında Freegunner’ların yeni varyasyonlarının kilidi açılıyor. Her bir varyasyon kendine özgü bir yetenek içeriyor. Örneğin, Lennox’un ilk varyasyonu karakter kaçınma özelliği kullandığında otomatik olarak silahının şarjörünü doldurma niteliği kazandırırken, ikinci varyasyonu bunun yerine silahın şarjör kapasitesini artırıyor. Benzer şekilde Teo’nun ilk varyasyonu kaçınma hareketi sonrasında karakter yüksek hareket hızı kazandırırken, Teo II, yani ikinci varyasyon bunun yerine karakterin silahlarının maksimum şarjör kapasitesini artırıyor. Oyunun beta sürecine kıyasla geliştirici ekip hangi Mürettebat Bonuslarının aktif hale geldiğini gösteren yeni bir arayüzü karakter seçme ekranına eklemiş ve çok rahat anlaşılır bir hale getirmiş.
Freegunner’ların varyasyonlarını açmanın bir diğer yolu da haftalık olarak rotasyona giren yeni varyasyonların görevlerini tamamlamak. Her hafta rastgele yeni bir varyasyon rotasyonda bulunuyor ve bunu açabilmek için toplamda beş görevi sırasıyla tamamlamak gerekiyor. Bir görevi tamamlamadan diğerine başlayamıyoruz, dolayısıyla söz konusu varyasyonu açmak için biraz zaman harcamak gerekiyor.
Genel seviye dışında her bir Freegunner’ın kendine özgü seviyesi bulunuyor. Oynadığınız Freegunner için zamanla yeni silah görünümü, giyilebilir eşyalar, silah charm’ları gibi birçok kozmetik eşya elde ediliyor.
Öte yandan seviye sistemindeki ödüllendirme konusunda birkaç eksiklik göze çarpıyor. Sadece bir sonraki seviyede açacağınız ödülü görebiliyorsunuz, yani bir sonraki varyasyonun hangi seviyede yer aldığını ve hangi Freegunner için olduğunu önden görmek mümkün değil. Bir diğer problem ise kozmetik ödüllerin fazla basit olması. Silah görünümleri ve karakteri kostümleri çoğunlukla renk değişimlerden ibaret ve oyuncuyu ödül peşinde koşmaya teşvik edecek tasarımlara sahip değil.
Modlar ve Haritalar
Concord her biri iki alt moddan oluşan üç ana oyun modu barındırıyor. Trophy Hunt ve Takedown modlarını içeren Brawl, Area Control ve Signal Chase modlarından oluşan Overrun ve son olarak Cargo Run ile Clash Point modlarını barındıran Rivalry modu oyundaki temel üç modu oluşturuyor.
Trophy Hunt modunda iki takım, rakip oyunculardan düşen kimlik kartlarını toplayarak hedef sayıya ulaşmaya çalışıyor. Takedawn ise iki takımın birbirlerini alt ederek toplam öldürme sayısı üzerinden hedefe ulaşması üzerine kurulu.
Area Control’da haritalardaki üç alandan en az ikisini elinde tutarak hedef puana ulaşan veya süre dolduğunda en çok puanı olan takım kazanıyor. Signal Chase ise yine benzer mantıkla çalışıyor, tek fark olarak tek bir bölge haritanın çeşitli bölgelerinde sırasıyla ortaya çıkıyor.
Raunt bazlı Cargon Run’da haritanın belirli noktasındaki kargoyu alarak kendi bölgesine ilk götüren takım kazanıyor. Clash Point’te ise haritanın ortasındaki kontrol noktasını ele geçiren takım raundu kazanıyor. Bu iki modda da yeniden canlanma özelliği yok, dolayısıyla takım olarak daha dikkatli ve koordineli bir oynanış gerektiriyor. Ancak yeniden canlanma olmaması nedeniyle takımlar objektiften ziyade birbirlerini yok ederek raundu kazanmayı tercih ediyor. Bu iki modun birkaç değişiklik ile daha fazla objektif odaklı hale getirilmesi gerekebilir.
Concord’da altı mod için oynanabilir olan toplamda 12 harita mevcut. Her bir harita Concord evrenindeki çeşitli gezegenlerde geçiyor ve tasarım olarak önemli ölçüde birbirlerinden ayrışıyorlar. Hatta karşılaşmaların başlangıcında oynanacak haritanın yer aldığı gezegene uzay geminiz ile iniş yaptığınız hoş bir yükleme ekranı var.
Karşılaşmalar takım bazlı hareket ederek oynanınca daha eğlenceli oluyor. Zira hero-shooter oyunlardan beklendiği üzere birbirinden farklı yetenek setlerine sahip karakterlerin sinerji oluşturarak hareket ettiği takımlar bir adım öne çıkıyor. Bu bağlamda çok hızlı bir oynanıştan ziyade daha ayakları yere basan ve oldukça sağlam çalışan mekaniklerin ve gunplay’in olduğu bir oyun Concord. Kısacası arkadaşlarınızla iletişim kurarak oynadığınızda eğlencenin üst sınırlarına ulaşabileceğiniz, öte yandan tek oynadığınızda da takımdaki diğer oyuncularla uyum yakalanamadığı takdirde bir o kadar az eğlence sağlayan bir yapısı var.
Teknik Analiz
Concord’un PlayStation 5 sürümü oldukça pürüzsüz çalışıyor. Özellikle çok oyunculu oyunlarda herhangi ufak bir sorunun bile büyük dezavantajlara yol açabileceğini düşünürsek, oyun bu konuda baş ağrısı yaşatmıyor. Hedeflenen 60fps (saniye başına kare) değerini koruyan oyunda, sadece bir maçın 5-10 saniyelik bir kısmında ufak bir kare sayısı düşüşü yaşadığımı hissetim ancak burada ciddi bir düşüşten bahsetmiyorum. Onun dışında hiçbir bug, çalışmayan mekanik ya da hit registration gecikmesi (rakibe yaptığınız saldırının olması gereken süreden geç işlemesi) sorunu ile karşılaşmadım. PC ile cross-play desteği sunan oyunda herhangi bir hile kullanan oyuncu görmedim. Ses açısından Concord özellikle 3D ses konusunda çok başarılı bir iş çıkarıyor. Rakibin hareket seslerini net bir biçimde oyuncuya aktarabilirken, her karakterin kullandığı silah ve yetenek seti kendine özgü sesler içeriyor. Görsel açından da bir hayli cilalı duran oyunun haritaları ve Freegunner tasarımları da özenle hazırlanmış modellemelerden oluşuyor.
Öte yandan Concord, PS5’te DualSense’in özelliklerinden tam anlamıyla faydalanmıyor. Dokunsal geri bildirim (haptic feedback) için güzel uygulamalar (1-Off gibi yavaş hareket eden kalıplı karakterlerin adımlarını veya Haymar’ın ateş saldırısının içerisinde kaldığınızı hissetmek gibi) olmakla beraber, özellikle silahların kullanımı için uyarlanabilir tetik (adaptive triggers) özelliği zayıf kalıyor.
Oyunun konsol sürümü native 1440p ile 4K arası dinamik çözünürlük sunarken PC tarafında ise 4K çözünürlük ile beraber sınırsız frame-rate desteği, ultra geniş ve süper ultra geniş monitör desteğinin yanı sıra Nvidia’nın DLSS 3.7 ve AMD’nin FSR 3.1 teknolojilerinden yararlanıyor. Ancak özellikle ultra ayarlarda yüksek fps değerlerine ulaşabilmek için RTX 4080-4090 gibi ekran kartları şart.
Sonuç
Concord, takım bazlı hero-shooter türüne geç dahil olan bir yapım. Bu kulvarda Overwatch 2 gibi oynaması ücretsiz bir oyun varken Concord’un 40 dolarlık satış fiyatıyla geliyor olması büyük bir handikap yaratıyor. Öte yandan, teknik ve oynanış anlamında oldukça cilalı olan Concord, güçlü gunplay mekaniklerini sinerjik yetenek setlerine sahip Freegunner karakter kadrosuyla ve taktiksel Mürettebat Bonusu sistemiyle harmanlıyor. Çıkış dönemi yeterli sayılabilecek ölçüde içerik de barındıran oyunun şimdiden bir sonraki sezonlara ait içerikleri de detaylandırıldı. Her sezon oyuna yeni Freegunner’lar, varyantlar, haritalar eklenmeye devam edilecek ve bunların tümü ücretsiz olacak. Bu türe ilgisi olanların şans verebileceği bir oyun olmakla birlikte fiyat faktörü nedeniyle rahatça önermesi kolay bir yapım değil, özellikle de tek başınıza oynayacaksınız. Arkadaşlarınızla takım oluşturarak oynamak eğlence faktörünü ciddi ölçüde artırıyor zira Concord’da takım sinerjisi önemli bir yer tutuyor. Günün sonunda ortada son derece cilalı, sağlam oynanış mekaniklerine sahip, sorunsuz çalışan bir ürün var.