Christopher Nolan’ın yeni filmi Dunkirk’in ilk fragmanı yayınlandı!

Inception filmi ile hafızalarımıza kazınan ünlü yönetmen Christopher Nolan'ın II. Dünya Savaşı konulu yeni filmi Dunkirk için ilk fragman paylaşıldı.

İngiliz yönetmen Nolan‘ın II. Dünya Savaşı‘nı konu alan ve 2017’de gösterime girecek yeni filmi Dunkirk için ilk fragman yayınlandı.

Ünlü yönetmen Christopher Nolan ile Warner Bros., Dunkirk filmini ilk olarak 2015’in Eylül ayında duyurmuşlardı. Tom Hardy, Cillian Murphy ve Mark Rylance gibi isimlerin yer aldığı filmin ilk fragmanı aradan geçen 1 yıldan fazla sürenin ardından sonunda yayınlandı. Nolan daha önceden Hard ve Murphy ile InceptionBatman Begins ve The Dark Knight Rises adlı yapımlarda da birlikte çalışmıştı.

Dunkirk Muharebesi, Müttefikler ve Nazi Almanyası arasında Fransa’da 26 Mayıs ile 4 Haziran 1940 aralığında geçiyor. Savaşın bitiminde ise Dunkirk kasabasından 330 binden fazla Müttefik tahliye ediliyor. Christopher Nolan’ın yeni filmi Dunkirk de bunu konu alıyor.

Dunkirk filminde, Nolan’ın son filmi Interstellar’da (Yıldızlararası) kullanılan teknolojinin aynısı kullanıldı. 

Dunkirk, Türkiye’de 21 Temmuz 2017’de vizyona girecek.

Christopher Nolan, kariyeri boyunca Inception, Batman Begins, The Dark Knight, The Dark Knight Rises, Man of Steel, Interstellar ve Batman v Superman: Dawn of Justice gibi birçok başarılı yapım ortaya koydu.

Önceki İçerikBT ÖZEL: Metro romanlarının yazarı, serinin olası bir yeni oyunu hakkında konuştu
Sonraki İçerikFinal Fantasy XV – inceleme

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz