Batman: Arkham Knight’ın Batgirl DLC’si Ertelendi!

PC platformundaki sorunların devam etmesi nedeniyle Batman: Arkham Knight’ın Batgirl DLC’si PC için ertelendi.

Çıktığı günden bu yana yaşanan Batman: Arkham Knight‘ın PC sürümündeki sorunlar nedeniyle, oyunun “Batgirl” isimli DLC paketi PC platformu için ertelendi.

Yayıncı şirket Warner Bros. tarafından yapılan açıklamaya göre, oyunun ilk genişleme paketi olan “Batgirl: A Matter of Family” DLC’si yaşanan sorunların henüz çözülememesi nedeniyle PC için satışta olmayacak. Yani 14 Temmuz tarihinde sadece Xbox One ve PlayStation 4 için çıkış yapacak ve DLC pass sahipleri erişebilecek. Bir hafta sonra yani 21 Temmuz’da ise tekli olarak yine sadece bu platformlar için satışa sunulacak.

Forum üzerinden açıklama yapan Warner Bros, “Ana oyun üzerindeki sorunları düzeltmek için çalışmalarımız devam ediyor. Bu nedenle oyunun PC platformu üzerindeki DLC’ler etkilenmekte. Yani Batman: Arkham Knight’ın Batgirl DLC’si 14 Temmuz’da PC platformu için indirilebilir olmayacak.” dedi.

Ayrıca gecikmeler için oyunculardan özür dileyen Warner Bros., “herhangi bir içeriği PC oyuncularının beklediği standartlarda hazırlamak için emin olmalıyız” şeklinde açıklama yaptı.

Geçtiğimiz günlerde ise Batgirl: A Matter of Family DLC’sisine ait bir fragman gösterilerek Batgirl tanıtılmıştı.

Oyunun çıkışından kısa bir sonra ise PC sürümündeki sorunlar nedeniyle PC için satışları durdurulmuştu. Sorunlar düzeltilmesine ilişkin süreçten de bahseden Warner Bros., PC satışlarının ne zaman devam edeceği konusunda herhangi bir planlama olmadığını, sadece ortaya çıkan sorunlar düzeltmeye odaklandıklarını belirtti.

Temmuz ayının başlarında ise, geliştirici şirketten biri Kotaku’ya açıklama yapmış ve oyundaki sorunların “aylardır” bilindiğini ancak herhangi bir düzeltmeye gidilmediğini belirtmişti. Buna rağmen oyun çıkışının ilk haftasında satış listelerinde ilk sıraya oturmuş, bu liderliğini ikinci haftada da sürdürmüştü.

Batman: Arkham Knight’ın konsol sürümleri Rocksteady tarafından, PC sürümü ise Iron Galaxy Studios tarafından geliştirilmişti.

Önceki İçerikNeed for Speed Geliştiricilerinden Yeni Bir Oyun
Sonraki İçerikLoL Şampiyonluk Ligi Sona Erdi, Sırada TBF Var!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz