LoL Şampiyonluk Ligi Sona Erdi, Sırada TBF Var!

7 hafta süren mücadelenin ardından LoL Şampiyonluk Ligi bitti. Sırada ise Türkiye Büyük Finali var.

8 takımın yer aldığı ve Riot Games tarafından MOBA oyunu League of Legends için her hafta sonu düzenlenen LoL Şampiyonluk Ligi Yaz Mevsimi sona erdi. 7 hafta sonucunda oluşan sıralamaya göre, Türkiye Büyük Finali‘ne gidecek ve ligden düşecek takımlar da netleşti.

Yaz Mevsimi’nde de Kış Mevsimi’ndeki gibi lider Beşiktaş olurken, ikinci sırada Dark Passage, üçüncü sırada HWA.Gamesatış, dördüncü ve beşinci sırada ise aynı puana sahip ligin yeni ekiplerinden Oyun Hizmetleri ve Team Turquality yer alıyor. Tam sıralama ise şöyle:

  1. Beşiktaş E-Spor Kulübü – 12 galibiyet / 2 mağlubiyet
  2. Dark Passage – 10 galibiyet /4 mağlubiyet
  3. HWA.Gamesatış – 9 galibiyet / 5 mağlubiyet
  4. Oyun Hizmetleri – 7 galibiyet / 7 mağlubiyet
  5. Team Turquality – 7 galibiyet / 7 mağlubiyet
  6. NumberOne eSports – 5 galibiyet / 9 mağlubiyet
  7. Atlas – 4 galibiyet / 10 mağlubiyet
  8. CREW – 2 galibiyet / 12 mağlubiyet

Bu sonuçlara göre, Beşiktaş ve Dark Passage direkt olarak yarı finalden başlayacak. 3, 4, 5 ve 6. sıradaki takımlar ise çeyrek final mücadelesi verecek. Çeyrek final eşleşmelerinin sağlanması için ise 4. ve 5. sıradaki takımların -TT/Oyun Hizmetleri- galibiyet ve mağlubiyet sayıları eşit olduğu için bu iki takım arasında yeniden karşılama yapılacak ve sıralama tam olarak buna göre netleşecek.

Türkiye Büyük Finali’ne gidecek olan ilk 8 takım, 8 Ağustos’ta Ülker Sports Arena’da birincilik için mücadele edecek. Geçtiğimiz günlerde satışa çıkan biletler ise ilk 24 saat içinde tükenmişti. 

Ayrıca son haftalara gelirken DP-HWA maçında sorun yaşanmış, tekrarlanacağı söylenmişti. Ancak daha sonra yeni bir karar açıklanmış ve DP hükmen kazanmıştı.

Önceki İçerikBatman: Arkham Knight’ın Batgirl DLC’si Ertelendi!
Sonraki İçerikNintendo’nun Başkanı Satoru Iwata Yaşamını Yitirdi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz