Batman: Arkham Knight için 1989 Batmobile Videosu Yayınlandı

Oyunun yeni ücretli DLC’si haftaya çıkışını gerçekleştirecek ve beraberinde yeni bir Batmobile ile daha fazla haritayı getirecek.

Rocksteady Studios, Batman: Arkham Knight‘ın önümüzdeki hafta çıkacak olan sıradaki ücretli DLC’sinde yer alan 1989 Batmobile aracı için ilk görüntüleri bir video ile yayınlandı.

Yeni versiyon Batmobile, 1989 yılındaki Tim Burton filminden esas alınarak geliştirilmiş durumda. Videoda da görüldüğü üzere, Arkham Knight’ın standart Batmobile’ına göre daha uzun ve dar. Aşağıdaki videodan, Batmobile ve yeni Robin AR haritası hakkında detaylı bilgiye ve görüntüye ulaşabilirsiniz:

Arkham Knight’ın Ağustos DLC’si, ek olarak Bat-Family Kostüm paketini de içerecek. İlk olarak season pass üyelerinin eline geçecek olan DLC, önümüzdeki hafta Xbox One ve PlayStation 4 için piyasaya sürülecek.

Oyunun ilk genişleme paketi Batgirl temalı A Matter of Family, Batman: Arkham Origins’in geliştiricisi WB Games Montreal tarafından geliştirilmişti. Ağustos ayındaki DLC ise oyunun geliştiricisi Rocksteady’nin kendisi tarafından geliştirilecek.

Diğer bir Batman: Arkham Knight haberi ise, oyunun PC sürümünün çıkışından bu yana hala sorunlu olması ve bu sebeple satışının hala kapalı olması. Bu nedenle, bu iki DLC, PC için ertelenecek. PC sürümünün sorunlarını kaldıracak olan güncellemenin ise bu ayın sonlarında çıkması bekleniyor.

Bu konudaki diğer bir gelişme ise, PC sürümünün sorunlarının geliştirici şirket ve yayıncı şirket tarafından, oyunun çıkışından aylar önce biliniyor olması.

Önceki İçerikMad Max’den 80 Dakikalık Yeni Oynanış Videosu!
Sonraki İçerikDeus Ex: Mankind Divided için ‘New Game Plus’ Modu Duyuruldu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz