Bandai Namco’nun yeni korku oyunu Get Even ertelendi

Bir aylık kısa bir erteleme

Get Even | Bandai Namco

Get Even’ın çıkış tarihi bir ay ileriye ertelendi.

Bandai Namco, dün İngiltere’nin Manchester şehrinde yaşanan terör saldırısından dolayı sıradaki hayatta kalma türündeki korku temalı oyunu Get Even’ın çıkış tarihini erteleme kararı aldıklarını açıkladı.

Şirket temsilcisi konuya ilişkin olarak şu şekilde konuştu:

“Son gelişmeler göz önüne alındığında, Get Even’ın çıkışını 23 Haziran’a erteleme kararı aldık. Olaydan etkilenen herkese en içten dileklerimizle başsağlığı diliyoruz.”

Xbox One, PlayStation 4 ve PC platformları için çıkış yapacak olan Get Even’ın erteleme kararından önceki çıkış tarihi 26 Mayıs’tı, yani yaklaşık olarak bir aylık bir erteleme yapıldığını söyleyebiliriz.

İLGİLİ YAZI – Rockstar Games’in 15 yılı aşkın geleneği; oyunları erteleme

The Farm 51 adlı stüdyonun geliştirdiği birinci şahıs oynanışa sahip Get Even’ın konusu ise kısaca şöyle:

Başroldeki karakter unutkan biridir ve eskimiş bir evde uyanır, yanında ise sadece bir tabanca ve telefon vardır. Bu iki şeyi orada yer alan bir kıza yardım etmek için kullanırken aynı zamanda onları avlamaya çalışan garip insanlardan da kaçmak zorundadırlar. Başarısızlık her ikisinin de ölümüne neden olacaktır.

İngiltere’de yaşanan dünkü canlı bomba saldırısı sonucu 22 kişi yaşamını yitirmiş ve 59 kişi yaralanmıştı. Bandai Namco bu olaydan sonra Get Even’ın şu anki duruma uygun bir atmosfere sahip olmadığını düşünerek oyunu ertelemeyi tercih etti.

Get Even, 23 Haziran’da Xbox One, PlayStation 4 ve Xbox One için çıkacak.

Önceki İçerikRockstar’ın 15 yılı aşkın geleneği; oyunları erteleme
Sonraki İçerikWolfteam Yıldızlar Ligi’nde şampiyon Galakticos

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz