Silent Hill Transmission’daki tüm yeni oyun duyuruları

Dört adet Silent Hill oyunu birden geliyor!

Yeni Silent Hill oyun duyuruları: Silent Hill 2 remake, Silent Hill f ve dahası

Konami, 20 Ekim gecesi düzenlediği Silent Hill Transmission etkinliğinde dört yeni Silent Hill oyunu ve yeni bir film olmak üzere toplamda beş Silent Hill projesi tanıttı. Silent Hill 2 Remake ve yepyeni bir senaryo içeren Silent Hill f’in ön plana çıktığı Silent Hill Transmission’daki tüm yeni oyun duyuruları tek bir başlık altında bu yazıda yer alıyor.

Silent Hill 2 Remake

Layers of Fears ve The Medium gibi oyunlarla tanınan Bloober Team, Konami işbirliğiyle 2001’de çıkan kült korku oyunu Silent Hill 2’yi yeniden yapıyor. Orijinal oyunun özüne sadık kalacak olan yapım, aynı zamanda modern oynanış mekanikleri ve omuz hizası kamera gibi birtakım yenilikler de barındıracak. PS5 ve PC platformlar için çıkacak fakat henüz bir tarih yok. Bu oyunla ilgili tüm ayrıntılara bu bağlantıdaki haberden ulaşabilirsiniz.

Silent Hill f

Konami aynı etkinlikte Silent Hill serisi için yepyeni bir oyun daha duyurdu. Ana seriyi farklı bir noktaya taşıyacağı düşünülen Silent Hill f, 1960’ların Japonya’sında geçen, güzel ama ürkütücü bir dünyaya sahip tamamen yeni bir hikâye. Cinayet gizemleri, psikolojik ve doğaüstü korku temalı Japon görsel romanlarıyla ünlü Ryūkishi07 tarafından yazıldı. Bu oyunla ilgili daha ayrıntılı bilgiyi ilgili haberimizden bulabilirsiniz.

Silent Hill: Townfall

Silent Hill: Townfall, ünlü yayıncı Annapurna Interactive (Stray, Outer Wilds, Neon White) ve birçok BAFTA ödüllü bağımsız geliştirici No Code Studios (Stories Untold, Observation) ortak yapımı. Bu ortaklık, dünya çapındaki inanılmaz stüdyoların ve geliştiricilerin ikonik Silent Hill serisine nasıl yeni bir bakış açısı getireceğini temsil ediyor. Silent Hill: Townfall ve Konami’nin Annapurna Interactive ve No Code Studios ile ortaklığı hakkında daha fazla ayrıntı ilerleyen günlerde açıklanacak.

Silent Hill: Ascension

Silent Hill: Ascension, dünyanın dört bir yanındaki katılımcıların tamamen yeni bir Silent Hill hikayesine ve karakterlerine farklı platformlardan yön verdiği ve Silent Hill’in kalbindeki psikolojik dehşeti yaşadığı özel bir deneyim. Silent Hill: AscensionGenvid Entertainment, Bad Robot Games, Behavior Interactive ve dj2 Entertainment iş birliğiyle ortaya konuluyor.

Önceki İçerikSilent Hill f duyuruldu, ilk detaylar paylaşıldı
Sonraki İçerikResident Evil 4 Remake oynanış videosu ve çıkış tarihi paylaşıldı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz