Bandai Namco Switch için üç yeni oyun duyurdu

Dün yayınlanan Nintendo Direct sunumunda Bandai Namco Switch için üç oyun duyurusu yaptı. Oyunların arasında PlayStation klasiklerinden Klona’nın remaster versiyonu da yer alıyor.

Klona Phantasy Reverie Series
Serinin 25. doğum gününü kutlayan Klonoa Phantasy Reverie Serisinde Klonoa: Door to Phantomile ve Klonoa 2: Lunatea’s Veil yer alacak. Oyunların grafikleri, 60 fps’de ve 4K’ya kadar çözünürlükte çalışan zarif bir yenilenme alırken, Klonoa’nın sevilen dünyası ve klasik oynanışı, yeni oyuncuların ve orijinal oyunun hayranlarının keyfini çıkarmaları için aslına uygun olarak korunmuştur.

İlk olarak 1997 yılında Namco tarafından piyasaya sürülen Klonoa, renkli bir karakter listesi ve canlı bir oyun dünyası içeren yandan kaydırmalı bir platform oyunudur. Klonoa’nın yerine geçerek Phantomile’i kurtarmak için bir yolculuğa çıkmak oyuncuya kalmış. Yeniden düzenleme, ayarlanabilir bir zorluk seviyesi ve 2 oyunculu bir işbirliği seçeneği ekleyerek, franchise’a yeni gelenlerin doğrudan aksiyona dalmasına ve uzun süredir hayranların kolaylıkla yeniden tanışmasına olanak tanıyacak.

Klonoa Phantasy Reverie Serisi 8 Temmuz’da Nintendo Switch’te ve yakında PlayStation5, PlayStation4, Xbox Series X|S, Xbox One ve Steam’de çıkacak.

SD GUNDAM BATTLE ALLIANCE

Pilotlar, oyuncular SD GUNDAM BATTLE ALLIANCE’da zorlu işbirlikçi savaşlara girerken şık görseller, dinamik savaş animasyonları ve etkileyici efektlerle Gundam evreninde daha önce hiç olmadığı gibi gezinebilir. Bu aksiyon RPG’si, oyuncuları, dünyayı normale döndürmeye çalışırken bir dizi Gundam hikayesinden orijinal eserler deneyimleyen “Breaks” olarak bilinen garip fenomen aracılığıyla başka bir dünyaya getiriyor. “Mobile Suit Gundam”dan “Mobile Suit Gundam Iron-Blooded Orphans”a, SD GUNDAM BATTLE ALLIANCE, oyuncuları çok sayıda karakter ve kapsamlı mekanik ile heyecan verici ortak savaşları deneyimlemeleri için 3 birimlik bir filoya liderlik etmeye teşvik ediyor. Oyuncular, arkadaşlarıyla katılarak günü kazanmak için tek başına hikayeyi deneyimleyebilir veya her Mobil Kostümün benzersiz gücünden yararlanabilir. SD GUNDAM BATTLE ALLIANCE, bu yepyeni destansı RPG’de Gundam serisinden Mobile Suits’in Süper Deforme (SD) versiyonlarıyla heyecan verici animasyonlarla savaşan oyunculara sahip olacak.

SD GUNDAM BATTLE ALLIANCE, 2022’de PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch ve PC için Steam ve Windows üzerinden sunulacak.

Taiko no Tatsujin: Rhtym Festival

Taiko no Tatsujin: Rhytm Festival, oyuncuları ritmik becerilerini test etmeye ve davulcu ruhunu ateşe vermeye davet ediyor!

Taiko no Tatsujin: Rhytm Festival’de oyuncular, klasikten popüler şarkılara kadar değişen 76’dan fazla bopping ritminden oluşan kapsamlı bir kütüphane ile keyifli eşzamanlılık seviyelerine ulaşmak için davullara eşlik edebilirler. Ek olarak, Taiko no Tatsujin: Rhythm Festival iki yeni oyun modu içeriyor. DON-chan Band Modunda oyuncular 4 kişilik canlı bir konsere katılabilir ve birlikte eğlenebilir. Büyük Davul Oyuncak Savaş Modunda, oyuncular en iyi davul ustasının kim olduğuna karar vermek için birbirleriyle yüzleşebilecekler!

 

Taiko no Tatsujin: Rhytm Festival, 2022’de Nintendo Switch’e özel olarak sunulacak.

 

Önceki İçerikScarlet Nexus için üçüncü DLC çıktı
Sonraki İçerikGhostwire:Tokyo 25 Mart’ta çıkıyor!
Başlat Tuşu 2013 yılında kurulmuş, oyun, teknoloji ve alt kültür konularına dair haber, inceleme ve makale yayınlayan bir sitedir. Site dahilinde Türk oyuncularına özel içerikler, en yeni ve özgün oyun haberleri ve makaleleri bulabilirsiniz. Türkiye oyun kültürü standartlarını yeniden belirleyip, siz değerli okuyucularımıza her zaman en kaliteli ve en güncel içeriği sunmayı kendimize hedef edindik. Bu hedef doğrultusunda yayınlanan her bir içerik özenle hazırlanıp, sizlere sunuluyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz