Scarlet Nexus için üçüncü DLC çıktı

Scarlet Nexus’un üçüncü ve son DLC’si olan “Brain Eater Pack”, Episode Karen: Unknown History ile daha fazla hikaye içeriği ekliyor. 1996 yılında SCARLET NEXUS’un dünyasında geçen DLC’de oyuncular, zorlukların üstesinden gelerek açılan dört ara sahne bölümü aracılığıyla Karen Travers’ın kayıp tarihine tanık olabilirler. Bu zorluklar arasında oyuncu, son güncellemeyle tanıtılan Vision Simulator’da yeni bir düşmanla yüzleşmek zorunda kalacak. Bölümler spoiler içerdiğinden, bu DLC’yi almadan önce her iki senaryo modunu da bitirmeniz önerilir, bu da oyunun ana düşmanının gerçek amacını ortaya çıkarır.

Oyuncular iki yeni tasarlanmış kostüm setine erişebilecekler: Konsept sanatçısı Tamami Ishikawa’nın Karen’ın kıyafetine dayanan Guardian Kıyafet Seti ve New Himuka’da dolaşan canavarların tasarımcısı Masakazu Yamashiro’nun Heir Attire Seti. Ayrıca üçüncü DLC’ye dahil edilmiş, doğrudan mağazadan açılabilen ve bir sonraki savaşlarınıza bir değişiklik katan yeni bir “Durum Aliment Direnci” eklentisi de mevcut.

Son olarak, ücretsiz güncelleme 1.07, büyüleyici bir deneyimi garanti edecek ve hayranların SCARLET NEXUS’un Brain Punk dünyasına dair kendi vizyonlarını paylaşmalarına izin verecek, çok talep edilen fotoğraf moduyla birlikte geliyor

Önceki İçerikFar Cry 6 indirilebilir içeriği Joseph: Collapse çıktı
Sonraki İçerikBandai Namco Switch için üç yeni oyun duyurdu
Başlat Tuşu 2013 yılında kurulmuş, oyun, teknoloji ve alt kültür konularına dair haber, inceleme ve makale yayınlayan bir sitedir. Site dahilinde Türk oyuncularına özel içerikler, en yeni ve özgün oyun haberleri ve makaleleri bulabilirsiniz. Türkiye oyun kültürü standartlarını yeniden belirleyip, siz değerli okuyucularımıza her zaman en kaliteli ve en güncel içeriği sunmayı kendimize hedef edindik. Bu hedef doğrultusunda yayınlanan her bir içerik özenle hazırlanıp, sizlere sunuluyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz