Ghostwire:Tokyo 25 Mart’ta çıkıyor!

Tango Gameworks ve Bethesda, yeni çıkacak olan aksiyon-macera oyunu  Ghostwire: Tokyo‘nun 25 Mart 2022’de PlayStation5 ve PC’de çıkış yapacağını açıkladı. Oyuncular ayrıca oyunun aksiyon dolu oynanışına, nefes kesen atmosferine ve eşsiz vizyonuna derinlemesine bir bakış atma fırsatı yakaladılar. Ghostwire: Tokyo, dünyanın en dikkat çekici şehri olan Tokyo’nun muhteşem yeni tasarımıyla birlikte oyuncuları, büyüleyici ve harika bir yolculuğa çıkaracak.

Ghostwire: Tokyo ayrıntılı oynanış videosunu buradan izleyebilirsiniz:

 

Ghostwire: Tokyo, Oyuncuların, mistik Ethereal Weaving sanatlarında ustalaşırken, Tokyo’yu işgal eden tehditkâr Hannya ve takipçileri olan The Visitors’ları yenmeye çalıştıkları bir aksiyon-macera oyunudur. Bu doğaüstü varlıklar Ghostwire dünyasının büyüleyici dünyasında gezinerek oyun içerisinde göz kamaştırıcı bir atmosfer ortaya koyuyor.

Ghostwire: Tokyo, oyuncuları, Japon efsanelerinden, folklorundan ve masallarından karakterlerle dolu ilgi çekici bir dünyaya taşıyacak. Bu hikayeler oyun içerisinde karşılaşacağınız olağanüstü yaratıkların çoğuna ilham verdi. Oyuncular Tango

Gameworks’teki yaratıcı beyinler tarafından tasarlanan Tokyo’nun ultra-modern şehir manzarası eşliğinde dolaşacak, ikonik yerleri keşfedecek ve içinde saklı sırları ortaya çıkaracaklar.

Alışılmışın dışındaki bu maceraya atılan oyuncular oyun içerisinde yardıma ihtiyacı olan büyüleyici karakterler, kurtarılmaya ihtiyaç duyan sayısız ruhlar ve elinizdeki ender parçaları cömert ödüllerle takas edebilen Purry’i bulacaklar. Ghostwire’daki isteğe bağlı yan hikayeler olağanın dışında, oyunun dünyasını ve vizyonunu daha da zenginleştiren hikayelerdir.

 

Ghostwire: Tokyo’nun Deluxe Sürümü için ön sipariş veren PS5 oyuncuları, 22 Mart 2022’de oyuna erken erişim elde edecek. Ayrıca Streetwear Outfit Pack, Shinobi Outfit ve Kunai Weapon paketlerine sahip olacaklar.

 

Ghostwire: Tokyo 25 Mart 2022’de PS5 ve PC için dünya çapında satışa sunulacak.

Önceki İçerikBandai Namco Switch için üç yeni oyun duyurdu
Sonraki İçerikGetsuFumaDen: Undying Moon Masaüstü Sürümü Erken Erişimden Çıktı
Başlat Tuşu 2013 yılında kurulmuş, oyun, teknoloji ve alt kültür konularına dair haber, inceleme ve makale yayınlayan bir sitedir. Site dahilinde Türk oyuncularına özel içerikler, en yeni ve özgün oyun haberleri ve makaleleri bulabilirsiniz. Türkiye oyun kültürü standartlarını yeniden belirleyip, siz değerli okuyucularımıza her zaman en kaliteli ve en güncel içeriği sunmayı kendimize hedef edindik. Bu hedef doğrultusunda yayınlanan her bir içerik özenle hazırlanıp, sizlere sunuluyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz