Assassin’s Creed’in devam filmi şimdiden hazırlık aşamasında!

Daha ilki çıkmayan Assassin's Creed filminin ikincisinin yolda olduğu iddia edildi.

Ubisoft, Assassin’s Creed filminin daha ilki çıkmadan ikincisine yönelik adımlar atmaya başladı.

Hollywood yapımlarını yakından takip eden ve bunlar hakkında önemli bilgiler sunan The Tracking Board‘ın iddiasına göre, Ubisoft’un Assassin’s Creed adlı oyunu temel alınarak hazırlanan Assassin’s Creed filminin ikincisi şimdiden yapım aşamasına hazırlanıyor. 

Sitenin kendi kaynaklarına dayandırdığı haberinde, ikinci filmin başrol oyuncusun da ilk filmdeki gibi Michael Fassbender olacağı bilgisi yer alıyor. New Regency ve Ubisoft Motion Pictures stüdyoları tarafından işbirliği ile hazırlanacağı belirtilen Assassin’s Creed 2‘nin dışında, ilk filmin 21 Aralık 2016’dan önce vizyona girmeyeceği biliniyor. Sadece set fotoğrafları ortaya çıkan ilk film için fragmanın ise bu ay sonunda yayınlanması bekleniyor.

Devam filmi için herhangi bir çıkış tarihi vermeyen The Tracking Board, başroldeki Fassbender dışında yönetmen koltuğunda kimin oturacağı konusunda herhangi bir bilgi vermedi. Assassin’s Creed filminin başrol oyuncusu Michael Fassbender, daha önceden de AC oyunlarıyla gündeme gelmiş ve filme başlamasıyla birlikte ilk defa Assassin’s Creed oynadığını açıklamıştı.

Ubisoft ayrıca, oyun serisi Assassin’s Creed için bu yıl yeni bir yapım çıkmayacağını, bir yıl bekleyerek bazı düzenlemeler ve geliştirmeler yapacaklarını ancak 2017’de yepyeni bir Assassin’s Creed oyunun bizlerle olacağını geçtiğimiz haftalarda açıklamıştı.

Bu konuda Ubisoft tarafından resmi bir açıklamanın yapılması bekleniyor.

Önceki İçerikİlk iki The Division DLC’si Xbox One için ‘zaman sınırlı özel’ olacak
Sonraki İçerikMarvel Sinematik Evreni – Bölüm 2: Dahi, Milyoner, Playboy, Hayırsever

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz