Assassin’s Creed filminin başrolü daha önce hiç AC oyunu oynamamış

Önümüzdeki yıl vizyona girecek olan Assassin's Creed filminin başrol oyuncusu Michael Fassbender, bu işi kabul etmeden önce hiçbir Assassin's Creed oyununu oynamamış.

Önümüzdeki yıl vizyona girecek olan Assassin’s Creed filminin başrol oyuncusu Michael Fassbender, bu işi kabul etmeden önce hiçbir Assassin’s Creed oyununu oynamamış.

Ubisoft‘un Assassin’s Creed isimli oyun serisi baz alınarak hazırlanan ve önümüzdeki yıl vizyona girecek olan Assassin’s Creed filmi için hayranlar sabırsızlıkla beklerken filmin gidişatı hakkında da yeni bilgiler gelmeye devam ediyor.

Comic Book internet sitesinde yer alan habere göre, filmin başrol oyuncusu olan Michael Fassbender, daha önceden Assassin’s Creed serisine ait hiçbir oyunu oynanmış.

“İşe alınmadan önce hiç Assassin’s Creed oynamamıştım.” diyen Fassbender, sözlerine “İşi kabul ettikten sonra canlandıracağım karakterin fizikselliği hakkında fikir sahip olmak için oyunu oynama başladım. Burada özel bir şeyler bulmak için çabalıyoruz. Bu konsept çerçevesinde elimizden gelenin en iyisini yapmak istiyoruz. Oyunun hayranları gerçekten tutkulu. Çok özel, tarihsel ve oyunun serisine paralel doğrulukta detaylar bekliyorlar. Bunu özel bir şeye çevirmek için çok çalışıyoruz.” şeklinde devam etti.

Assassin’s Creed filminin 23 Aralık 2016’da vizyona girmesi planlanıyor. 

Önceki İçerikGamex’de Gpay rüzgarı esti!
Sonraki İçerikRise of the Tomb Raider’ın PC sürümü bu kez de Steam’de listelendi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz