Abandoned Trailers App’in ön yükleme ve çıkış tarihi belli oldu

"Let the speculation begin"

PS5 özel oyunu Abandoned’ın fragmanlarını ve oynanış videolarını konsol üzerinden gerçek zamanlı olarak oynatacak olan Abandoned Trailers App’in ön yükleme ve çıkış tarihi açıklandı.

Aslında Hideo Kojima tarafından geliştirilen Silent Hill oyunu olduğu şeklindeki iddiaların ve teorilerin ortasında yer alan, Hollanda merkezli bağımsız oyun stüdyosu Blue Box’ın geliştirdiği Abandoned’ın PS5 uygulaması geçen ay ertelenmişti. Oyuna ait fragmanların ve oynanış görüntülerinin PlayStation 5 üzerinden gerçek zamanlı biçimde oynatılmasını amaçlayan Abandoned Trailers App’in çıkış tarihi ve diğer detaylar duyuruldu.

Blue Box Game Studios’un resmi Twitter hesabındaki duyuruya göre, Abandoned Trailers App 29 Temmuz itibarıyla PS5 üzerinden ön yüklemeye açılacak. 10 Ağustos tarihinde uygulama çıkış yapacak ancak sadece uygulamanın tanıtımını içerecek. Oyuna ait ilk fragmanın ise uygulamanın çıkışını takiben Ağustos ayı içerisinde yayınlanacağı belirtildi.

Abandoned’ı geliştiren Blue Box stüdyosu ve stüdyonun kurucusu Hasan Kahraman, geçtiğimiz haftalarda uzunca bir süre video oyun dünyasının gündemini meşgul etmişti. Abandoned’ın aslında Hideo Kojima’nın yeni Silent Hill oyun projesi olduğu ve Hasan Kahraman’ın hayali bir kişi olduğuna yönelik birçok iddia ve teori ortaya atılmıştı. Daha sonrasında Hasan Kahraman bir video yayınlayarak kendisini göstermiş ve söz konusu iddiaları tamamen reddetmişti.

Abandoned aslında Hideo Kojima’nın Silent Hill oyunu mu?

Önceki İçerikSÖYLENTİ: Yeni Assassin’s Creed oyunu Infinity “online live-service” olacak
Sonraki İçerikUkrayna’da kripto para madencilerine polis baskını: Binlerce adet PS4 Pro bulundu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz