Ghost of Tsushima’nın çıkış tarihi aralığı yeni fragmanı ile ortaya çıktı

2020 yaz döneminde PS4 için çıkış yapacak.

Ghost of Tsushima çıkış tarihi aralığı ve yeni fragmanı

PS4’e özel Ghost of Tsushima’nın çıkış tarihi aralığı yeni fragmanı ile The Game Awards 2019′da gözüktü. Oyunun 2020’nin yaz döneminde çıkış yapacağı açıklandı.

13 Aralık’ta Türkiye saati ile 04:30’da başlayan TGA 2019’da birçok dalda ödül verildi. Yılın oyunu ödülünü Sekiro: Shadows Die Twice alırken, törende ayrıca yeni oyun duyuruları ve mevcut oyunlardan yeni fragmanlar da yer aldı. Bunlardan biri de Ghost of Tsushima idi.

Sony’nin birinci parti oyunu olan ve Sucker Punch tarafından geliştirilen Ghost of Tsushima, birkaç gün önce State of Play’de kısa bir teaser ile yer almış, tam fragmanın The Game Awards 2019’da gösterileceği belirtmişti.

TGA 2019’da yer alan fragmanda, oyun içi sinematik görüntüler ve oynanış bir arada sunulurken oyundaki dövüş sistemine ufak bir bakış atma şansı yakaladık. Ayrıca fragmanda bol bol oyunun dünyasından harika manzaralara şahit olduk. Fragmanın sonunda ise Ghost of Tsushima’nın çıkış tarihi aralığı 2020 yaz dönemi olarak belirtildi.

PlayStation Türkiye tarafından Ghost of Tsushima yeni fragmanı Türkçe altyazılı olarak yayınlandı:

Ghost of Tsushima hakkında

Oyun 1274 yılındaki feodal Japonya’da geçiyor. Açık dünya oynanış sunan, aksiyon-gizlilik türündeki Ghost of Tsushima, Jin adlı bir samurayın Tsushima Adası’ndaki Moğol istilasını savuşturmak adına verdiği mücadeleyi konu alıyor.

The Game Awards 2019 kazananları: Yılın oyunu ödülü sahibini buldu

Önceki İçerikThe Game Awards 2019 kazananları: Yılın oyunu ödülü sahibini buldu
Sonraki İçerikYeni nesil Xbox konsolu Xbox Series X tanıtıldı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz