10 Aralık State of Play duyuruları neler?

10 Aralık’ta düzenlenen State of Play etkinliğinin yeni bölümünde hangi duyurular yer aldı?

2019’un son State of Play etkinliği gerçekleşti. Yaklaşık 20 dakika uzunluğunda olan bu bölümde, daha önceden sızdırılan Resident Evil 3 Remake duyuruldu, Ghost of Tsushima kısa bir teaser ile yer aldı ve Square Enix’in merak uyandıran yeni oyunu Bablyon’s Fall’un ilk oynanış görüntüleri gözüktü.

State of Play’de yer alan tüm duyurular şu şekilde:

Resident Evil 3 Remake duyuruldu, 3 Nisan’da çıkıyor

Birkaç gün önce PlayStation Store’da sızdırılan Resident Evil 3’ün remake (yeniden yapım) hali resmen duyuruldu. 3 Nisan 2020’de PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacak olan oyun bizleri yeniden Raccoon City’e götürecek. Ayrıca 1v4 online mod Resident Evil Resistance da oyunda yer alacak.

Ghost of Tsushima’dan kısa bir teaser gösterildi, tam fragman TGA 2019’da

PS4’ün son özel oyunlarından olan ve Feodal Japonya’da geçen Ghost of Tsushima için bir süredir yeni bir gelişme yaşanmıyordu. En son E3 2018’de gösterilen oynanış videosunun ardından ilk kez bu State of Play’de oyuna ait kısa bir teaser paylaşıldı. Fragmanın tam halinin 13 Aralık TSİ 04:30’daki The Game Awards 2019’da gösterileceği ve bunun ödül törenindeki en uzun video olduğu belirtildi. Sucker Punch stüdyosu tarafından geliştirilen Ghost of Tsushima için henüz bir çıkış tarihi yok.

Dreams’in çıkış tarihi açıklandı

Bir diğer PS4 özel oyunu Dreams erken erişim sürecinden çıkıyor. Oyunun 14 Şubat 2020’de tam sürüm şeklinde piyasaya sürüleceği doğrulandı. Media Molecule’ün geliştirdiği oyun, herkesin yaratıcılığını ön plana çıkararak kendi oyununu tasarlayabildiği bir oyun motoru şeklinde. Çıkış dönemimde PlayStation VR desteği olmayacak fakat daha sonradan eklenecek.

Predator: Hunting Grounds için çıkış tarihi belli oldu

Friday The 13th: The Game’in yapımcı stüdyosu Illfonic’in yeni oyunu Predator: Hunting Grounds, çok oyunculu bir deneyim vaat ediyor. Bundan önceki State of Play’de ilk kez duyurulan oyunun bu kez çıkış tarihi de açıklandı. PS4 dışında PC için de çıkış yapacak olan oyun, 24 Nisan 2020’de oynanabilir olacak.

Babylon’s Fall ilk oynanış görüntüleri ortaya çıktı

Square Enix’in yeni IP’lerinden Babylon’s Fall ilk kez E3 2018’de duyurulmuştu. Platinum Games’in geliştirdiği oyun için ilk kez oynanış görüntüleri bu State of Play’de gösterildi. Souls bir yapıya sahip gibi duruyor ancak daha farklı bir dövüş sistemi vaat ediyor. Henüz çıkış tarihi yok.

“PlayStation’ın babası” Ken Kutaragi’den 25. yıl özel mesajı

State of Play’in sonlarına doğru, PlayStation markasının doğuşunu sağlayan Ken Kutaragi gözüktü. Markanın 25. yıl dönümüne özel bir mesaj paylaştı.

Kingdom Hearts III’e Re Mind DLC’si geliyor

Square Enix, Kingdom Hearts III için Re Mind adlı DLC’nin 23 Ocak 2020’de çıkacağını State of Play aracılığıyla duyurdu.

Bağımsız ve VR oyun duyuruları

Bu State of Play bölümünde PS4’e gelecek yeni bağımsız oyunların yanı sıra PSVR için de oyun duyuruları yapıldı. Untitled Goose Game 17 Aralık’ta, Superliminal 2020’de, cel-shade Battle Royel oyunu Spellbreak ise 2020 ilkbaharında PS4 için çıkış yapacak.

PSVR içinse Paper Beast adlı sandbox türde bir oyun geliyor, 2020’nin ilk çeyreğinde çıkış yapacak.

10 Aralık tarihli State of Play’in tekrarını aşağıdan izleyebilirsiniz:

Önceki İçerikSÖYLENTİ: PS5 ve Xbox Scarlett benzer donanıma sahip olacak
Sonraki İçerikThe Game Awards 2019 kazananları: Yılın oyunu ödülü sahibini buldu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz