Ubisoft, Tom Clancy’s The Division’ı geliştirirken başka stüdyolardan da yardım alıyor

Ubisoft, Tom Clancy’s The Division için başka geliştirici stüdyolardan yardım alıyor.

Ubisoft, bu yıl çıkış yapacak olan açık-dünya, rol-yapma oyunu Tom Clancy’s The Division‘ı geliştirilirken Assassin’s Creed ve Splinter Cell’in çoklu oyuncu modlarını geliştiren ekipten yardım alıyor.

Mevcut olan Ubisoft Annecy ekibine İsveç’ten Massive Entertainment, ABD’den Red Storm ve İngiltere’den Ubisoft Reflections yardım ediyor. Fransız stüdyo Ubisoft Annecy, son Assassin’s Creed oyunlarının çoklu oyuncu modlarına liderlik etmiş bir ekip.

“Annecy ekibi Massive, Red Storm ve Reflections ekipleri ile işbirliği halinde Tom Clancy’s The Division’ı geliştirmekten mutluluk duyuyor” diyen Ubisoft Annecy stüdyo yöneticisi Rebecka Coutaz, “Önceki oyunlardan çoklu oyuncu modu deneyimlerinizi katıyoruz ve bu proje (The Division), bize diğer alanlarda teknik bilgi oluşturmamızı sağlıyor ve böylece bu inanılmaz markada uzman olmamıza izin veriyor. Diğer stüdyolar ile olan işbirliği oldukça düzgün ilerliyor. Oyuncuların yeni proje üzerindeki  yüksek beklentilerini karşılamak için birlikte çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Ubisoft, Tom Clancy’s The Division için yayınladığı yeni blog yazısında, Ubisoft Annecy ekibinin The Division üzerindeki rolü şimdilik gizli tutuluyor. Ancak Coutaz tarafından yapılan açıklamalara bakarsak, Annecy ekibinin The Division’ın çoklu oyuncu modu üzerinde de çalıştığını söylemek yanlış olmaz. Geçtiğimiz yıl çıkış yapan Assassin’s Creed oyunlarında da buna benzer bir durumla karşılaşmıştık. Assassin’s Creed Unity oyunu üzerinde 10 adet Ubisoft’a bağlı stüdyo görev almıştı.

Geçtiğimiz aylarda oyuna ait yeni detaylar paylaşılmıştı. Ayrıca beta testinden bazı görseller ve görüntüleri sızdırılmış, daha sonra Ubisoft’tan anında yanıt gelmişti.

Tom Clancy’s The Division, 2013 yılındaki E3 etkinliğinde duyurulmuştu. İlk duyurulduğunda 2014 yılında çıkış yapacağı söylenen oyun, daha sonradan gelen açıklamalar ile 2015 yılına ertelenmişti. Son gelen bilgilere göre, The Division, 2015 yılında PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için çıkış yapacak.

Önceki İçerikStreet Fighter 5 için çıkış aralığı açıklandı
Sonraki İçerikGTA V PC Türkçe yama için tanıtım videosu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz