Street Fighter 5 için çıkış aralığı açıklandı

PlayStation 4 ve PC için özel olarak geliştirilen Street Fighter 5 için çıkış aralığı belli oldu.

Capcom tarafından geliştirilen Street Fighter 5 için çıkış aralığı verildi. Son mali kazanç raporlarına göre, Street Fighter 5, 31 Mart 2016’da sona erecek olan mali yıla kadar çıkış yapmış olacak. Bu bilgiler, daha önceden iddia edilen “2016’nın ilk çeyreğinde çıkış yapacak” iddiası ile eşleşiyor diyebiliriz.

Street Fighter 5, PlayStation 4 ve PC için özel olarak geliştiriliyor ve her iki platform için de cross-platform özelliği ile birlikte gelecek.

Ayrıca Capcom tarafından açıklanan mali kazanç raporlarına göre, şirket Street Fighter 5 için satış hedefi koymuş. Oyunun 2 milyon kopya civarlarında satış yapması bekleniyor. Bu rakam, oyunun dijital ve kutulu sürümlerinin toplamı için geçerli durumda.

Street Fighter 5, 2014’ün Aralık ayında PlayStation 4 ve PC için özel olarak duyurulmuştu. Son zamanlarda Copcom şöyle bir iddiada da bulunuyor, “serinini gelmiş geçmiş en büyük ve en iddialı çevrimiçi beta testi gerçekleşecek” Beta testi için herhangi bir tarih verilmedi ancak oyunu ön-sipariş vererek betaya katılma garantisi alabilirsiniz.

Önceki İçerikSıradaki ücretsiz EA Access oyunu belli oldu
Sonraki İçerikUbisoft, Tom Clancy’s The Division’ı geliştirirken başka stüdyolardan da yardım alıyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz