GTA V PC Türkçe yama için tanıtım videosu

Techno Game, GTA V PC Türkçe yama için tanıtım videosu yayınladı.

Geçtiğimiz ay Techno Game ekibi, GTA V’in Türkçe yaması hakkında bir açıklama yapmış ve Türkçe yamanın gidişatına ait bilgi vermişti. Bu sefer yine aynı ekip, GTA V PC Türkçe yama için tanıtım videosu yayınladı.

Ayrıca videonun altına düşülen notta, “test ve düzenleme işlemi uygulanmamış halidir” denildi. İşte GTA V PC Türkçe yama tanıtım videosu:

 

Daha önceden yayınlanan yazı ise şöyle idi:

“GTA V için PC dosyalarını çıkardık fakat dosyaları açan bu program, düzenleme yapma ve alt yazıları oyun dosyasına geri aktarmaya izin vermiyor. Bu nedenle PC dosyalarından çıkarmış oluğumuz yaklaşık olarak 1.5 mb boyutunda güncel alt yazı metinlerini çevirmeye başlayacağız ve dosya üzerinde testimizi gerçekleştirip programın düzenlemeye imkân vermesi halinde PC versiyonuna dil dosyalarını aktarıp oyun içi teste geçeceğiz. GTA V in hikaye modunun oynanış süresinin yaklaşık 100 saat olması ve bunun yanında online modu, Heist vs. kısımlarında oynanıp test edildiği düşünülürse; Türkçe yama testlerinin de titiz bir şekilde yapılmasının gerekmesinden dolayı, bizim yapacağımız test sırasında oynanış süresi 2-3 katına çıkacaktır. Ve kaliteli, sorun çıkarmayan bir yama elde etmek için de oyunu, en az 3 kez baştan sona oynayıp test etmek zorundayız.

Tüm bunlardan ötürü Türkçe yamanın çıkışı eğer ki program düzenleme yapmaya izin verirse, kesin olmamak kaydı ile yaklaşık olarak (+ veya –) 3 ay sürecektir. Fakat dil dosyalarını entegre edecek program veya programlar yapılamazsa beklemekten başka bir seçeneğimiz yok. Fakat bu programların yakın zamanda yayınlanacağına yüksek ihtimal veriyoruz.

Sonucu bekleyip hep beraber göreceğiz ve bu süreçte herkesin sabırlı olmasını rica ediyoruz.”

 

 

Önceki İçerikUbisoft, Tom Clancy’s The Division’ı geliştirirken başka stüdyolardan da yardım alıyor
Sonraki İçerikSöylenti: Gelecekteki tüm Battlefield 4 içerikleri ücretsiz olacak!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz