The Division için yeni görüntüler sızdırıldı, Ubisoft’tan yanıt gecikmedi

Tom Clancy’s The Division için yeni görüntüler – video ve ekran görüntüsü- sızdırıldı. Ubisoft’tan konu hakkında açıklama gecikmedi.

Bu yılın en çok beklenen oyunlardan biri olan ve belkide oyuncuların Ubisoft’a tanıdığı son şans olan Tom Clancy’s The Division için yeni görüntüler oyunun ön-alfa tesinden hem görsel hem de video şeklinde sızdırıldı. Ubisoft ise konuya yanıtını hızlı bir şekilde verdi. Ubisoft, sızdırılan The Division için yeni görüntüler hakkında “oyunun mevcut kalitesini temsil etmiyor” şeklinde açıklama yaptı.

Kısa bir video ve iki adet ekran görüntüsü Xbox One üzinden ve ön-alfa testinden sızdırıldı. Ubisoft ise konuyla ilgili olarak tam olarak şunları söyledi:

Bu düşük çözünürlüklü görüntü ve video, şu anda gerçek bir dünya ortamında sunucu altyapısını değerlendirmek için geliştirme ekibi tarafından düzenlenen bir ön-alfa testinden kaynaklanmaktadır. Oyun özelliklerinin birçoğu bu yapı içerisinde kaldırıldı ve bu nedenle oyunun mevcut kalitesini temsil etmemektedir. Takımımız oyuncular için en iyisin sunmaya odaklanıyor ve sizlere göstermek için sabırsızlanıyor.

Xbox One üzerinden sızdırılan The Division için yeni görüntüler aşağıda yer alıyor.

the-division-pre-alpha

Tom Clancy’s The Division, 2013 yılındaki E3 etkinliğinde duyurulmuştu. Oyun, PS4, Xbox One ve PC platformu için bu yıl içerisinde çıkış yapacak. İşte The Division için yeni görüntüler:

the-division-icin-yeni-goruntuler-sizdirildi-baslattusu

 

the-division-icin-yeni-goruntuler-sizdirildi-baslattusu-2

 

Önceki İçerikNvidia yeni ekran kartı Titan X’i tanıttı.
Sonraki İçerikSıradaki oynanabilir Mortal Kombat X karakteri belli oldu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz