İsimsiz EA Oyunu Benzersiz Oynanışa Sahip Olacak

Oyunun ismi de DLC olmasa bari...

Henüz söylentiden öteye gitmemiş olan isimsiz EA oyunu hakkında ”ön bilgiler” paylaşıldı.

İsimsiz oyunun serüveni 2015 yılında Electronic Arts tarafından Motive Studios‘un kurulmasıyla  başladı. Montreal merkezli stüdyonun kilit ismi ise genel müdürlük koltuğunda oturan Jade Raymond. Kendisi Assassin’s Creed ve Watch Dogs gibi başarılı yapımların arkasındaki deha. Stüdyo aynı zamanda 2017 yılında Ubisoft bünyesindeki BioWare ile birleşmiş durumda.

Electronic Arts baş finansörü Blake Jorgensen, UBS Teknoloji Konferansı sırasında isimsiz oyuna dair yeni bilgiler paylaştı.

İLGİLİ HABER – BioWare ve Motive oyun stüdyoları güçlerini birleştirdi

”Montreal’deki ekibimiz yepyeni bir aksiyon oyunu üzerinde çalışıyor. 2021 yılında çıkmasını beklediğimiz oyun büyüleyici ve heyecan verici. Oyunda daha önce kimsenin gördüğünü sanmadığım ilginç ve yeni oynanış mekanikleri ile karşılaşacaksınız.”

Daha önce görülmemiş ilginç mekanikler ve Jade Raymond bir araya geldiğinde ortaya çıkacak olan oyun gerçekten heyecan verici. Çıkış tarihinin bu kadar geç bir vakit olarak sunulması da muhtemelen geliştirici ekibin oyun için fazlaca ter dökeceği anlamına geliyor.

”Aksiyon türü, oyun sektörünün en kapsamlı türü. Spor ve FPS türündeki oyunlara çok fazla odaklandığımız için aksiyon türünü geri planda bıraktımak zorunda kaldık. Ancak şu an elimizde harika bir fırsat olduğunu hissediyoruz.”

Jorgensen sözlerini iddialı bir şekilde noktaladı. Ancak Motive Studious’un ”ellerindeki harika fırsatı” nasıl değerlendireceğini zaman içinde göreceğiz.

Önceki İçerikFighting EX Layer Resmen Duyuruldu
Sonraki İçerikKiller is Dead Nightmare Edition Kısa Süreliğine Ücretsiz
Video oyun ve çizgi roman bağımlısı, yarı zamanlı edebiyat okuru. Boş vakitlerinde evden dışarı çıkar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz