Asphalt 8 Hot Wheels güncellemesi yayında!

Asphalt 8 Hot Wheels güncellemesi yayında. Gameloft, Asphalt 8 Airborne’da Sınırlı Süreli Hot Wheels Şampiyonası Serisini Başlatıyor.

Asphalt 8 Airborne, yayınlandığı 2013 yılından bu yana geliştirilen 23 ayrı güncelleme ile devam ediyor. Oyuncular, sınırlı süreli bu etkinlik için özel tasarlanmış yeni kariyer modlarında yarışarak üç ayrı Hot Wheels arabasını elde etme şansı kazanıyor.

En popüler Hot Wheels tasarımlarından, özel Hot Wheels arabaları; Rip Rod, Bone Shaker ve Twin Mill bu şampiyonada yarış tutkunlarını bekliyor. Oyuncular, Asphalt 8: Airborne’daki tüm Hot Wheels arabalarını alabilmek için, ikonik turuncu Hot Wheels parkuruna göre özel olarak düzenlenen Sector 8 parkurunda en iyi yarış süresine ulaşmaya çalışacaklar.

Asphalt 8 Hot Wheels güncellemesi

Gameloft’un Global Lisanslama Direktörü Michelle Perez, “İkonik oyuncak ve arabaların üreticisi Hot Wheels ile yaptığımız ortaklığımız sayesinde hem çocukların hem de yetişkinlerin hayal ettiği arabaları, aynı oyunda bir araya getirmeyi başardık.” diyor ve ekliyor; “Her yeni güncellemedeki özel içeriklerle oyuncularımıza yeni sürüş deneyimleri sunmak, bize daima mutluluk veriyor.”

Asphalt 8 Hot Wheels güncellemesini denemek için indirin

Oyun, iPhone X’in kendine has özelliklerinin tam olarak kullanılabilmesi adına bu akıllı telefona en uygun hale getirildi. Böylece yarışlar, Hot Wheels imzalı araba dizaynları, Asphalt 8: Airborne’un yüksek kaliteli grafikleri, ve yeni iPhone X’in teknolojik performansı ile birlikte çok daha etkileyici olacak.

Hot Wheels güncellemesi App Store, Google Play ve Windows Mağaza üzerinden indirilebilir.

Oyunu İndirme Linki; http://gmlft.co/Asphalt8_Oyna

Önceki İçerikPUBG Xbox one Hataları ve Performans Sorunları Korkutucu
Sonraki İçerik2018’deki Battlefield oyunu Bad Company 3 olacak iddialarına yanıt geldi
The Final Boss @baslattusu, Oyunu ve teknolojiyi seven ve bunu işi haline getiren bir kardeşiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz