Yeni Tomb Raider oyunu 2018’de çıkıyor!

Square Enix, yeni Tomb Raider'ın 2018'de duyurulacağını ve yine aynı yıl çıkacağını açıkladı.

Square Enix, yeni Tomb Raider oyunu hakkında resmi açıklamayı yaptı.

Oyunun resmi Twitter hesabından yapılan “Hayranlarımıza mesaj” başlıklı paylaşımda, “Yeni Tomb Raider oyunu geliyor” ifadesi yer aldı. Açıklamanın tamamı ise şu şekilde:

“Square Enix  olarak sizlere önümüzdeki yıl yeni gelişmeler duyuruyor olmaktan dolayı heyecanlıyız. Dürüst olmak gerekirse, keşke şu anda paylaşabiliyor olsaydık fakat bu sefer yeni bir yaklaşımda bulunuyoruz.

Yeni bir Tomb Raider oyunu geliyor.

Hayranlarımızın önceliğini dikkat alarak, şunu bilmenizi istiyoruz ki oyunun duyurusu ile çıkışı arasındaki süre çok uzun olmayacak. 

Birlikte bu yolculuğumuz 2018’deki büyük bir etkinlikte başlayacak. Sizleri Lara Croft’un macerasına götürmek için sabırsızlanıyoruz.”

Yapılan açıklamadaki ifadeler dikkate alındığında, “büyük bir etkinlik” ile E3 2018‘in kastedildiğini yani oyunun resmi olarak burada duyurulacağını tahmin edebiliriz. Ayrıca önümüzdeki yıl duyurulacağı kesin olduğu için bu hafta düzenlenecek The Game Awards ve PlayStation Experience 2017 etkinliklerinde bu oyunun duyurusu olmayacaktır. 

İLGİLİ HABER – Yeni Tomb Raider duyurusunda oyunun adı gizlenmiş olarak yer alıyor

Duyuru ile çıkış tarihi arasındaki zaman çok uzun olmayacak, bu bağlamda oyunun 2018 sonbaharında çıkış yapması bekleniyor.

Öte yandan, yeni Tomb Raider oyunu hakkında daha önceden bazı bilgi ve görüntüler sızmıştı. Oyunun adının Shadow of the Tomb Raider olma ihtimali bulunuyor.

İLGİLİ HABER – Söylenti: ‘Shadow of the Tomb Raider’ adında yeni bir Tomb Raider oyunu geliyor!

Tomb Raider serisi 2011 yılında reboot edilmişti. Devam oyunu ise Rise of the Tomb Raider adıyla 2015’de çıkış yapmıştı. 2018’deki yeni Tomb Raider oyunu ile reboot serisi üçlemeye dönüşmüş olacak.

Önceki İçerikPS4 satış rakamları açıklandı, PSVR satışları 2 milyona ulaştı
Sonraki İçerikDevil May Cry HD Collection duyuruldu, çıkış tarihi açıklandı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz