Devil May Cry HD Collection duyuruldu, çıkış tarihi açıklandı

Bu, Devil May Cry 5'in yakın zamanda duyurulacağının bir göstergesi olabilir.

İlk üç Devil May Cry oyununu içeren Devil May Cry HD Collection duyuruldu.

Capcom tarafından bugün Devil May Cry HD Collection duyuruldu. Paket, Devil May Cry, Devil May Cry 2 ve Devil May Cry 3: Dante’s Awakening Special Edition‘ı içeriyor. 13 Mart 2018’de PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacak.

Benzer bir paketi Capcom, daha önceden de PlayStation 3 ve Xbox 360 için hazırlamıştı. Duyuruyla birlikte yayınlanan ilk ekran görüntülerine göre, 2018’de çıkacak olan Devil May Cry HD Collection, önceki nesil konsollarla benzer bir görselliğe sahip.

Serinin daha yeni oyunları olan Devil May Cry 4 ve DmC: Devil May Cry, 2015 yılında PS4 ve Xbox One için yeniden piyasaya sürülmüştü. Bu iki yapım Devil May Cry HD Collection’da yer almıyor.

Bu duyuruyla beraber, geçtiğimiz günlerde ResetEra’da sızdırılan Devil May Cry 5‘ın gerçekleşme ihtimali arttı diyebiliriz. Sızdırılan bilgilere göre, oyun PS4’e zaman sınırlı özel olarak çıkacak ve daha sonra PC için de piyasaya sürülecek. Üç oynanabilir karakter olacak. Bunun dışında pek çok detaylı bilgi de paylaşılmıştı. Bu bağlamda, Devil May Cry 5 duyurusunun bu haftaki The Game Awards ve PlayStation Experience 2017 etkinliklerinden birinde olması bekleniyor.

Devil May Cry HD Collection, 13 Mart 2018’de 30 dolar fiyat etiketiyle PS4, PC ve Xbox One için çıkış yapacak.

İLGİLİ HABER – Devil May Cry 5 duyurusu sızdırılmış olabilir

Önceki İçerikYeni Tomb Raider oyunu 2018’de çıkıyor!
Sonraki İçerikYeni Tomb Raider duyurusunda oyunun adı gizlenmiş olarak yer alıyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz