Yeni State of Play duyuruldu, oyun ve çıkış tarihi duyuruları olacak

2019'un son State of Play bölümünde Resident Evil 3 Remake duyurusunu ve Ghost of Tsushima'nın çıkış tarihini görebiliriz.

Sony, PlayStation dünyasına dair gelişmeleri paylaştığı State of Play sunumunun yeni bölümünü duyurdu.

PlayStation Blog’da yer alan duyuruya göre, bu yılın son State of Play bölümü 10 Aralık Salı günü TSİ 17:00′de düzenlenecek. Yaklaşık 20 dakika uzunlukta olacağı belirtilen bu bölümde, “yeni oyun duyuruları, çıkış tarihi duyuruları, yeni oynanış görüntüleri, PlayStation Worldwide Studios’tan yeni gelişmeler ve dahası” yer alacak.

Geçtiğimiz günlerde PlayStation Store’da sızan Resident Evil 3 Remake‘in The Game Awards 2019‘da duyurulması bekleniyordu ancak töreni düzenleyen Geoff Keighley’in bunun gerçekleşmeyeceğini doğrulaması üzerine, bu oyunun State of Play’de duyurulması kesinleşti denebilir.

Resident Evil 3 Remake sızdı, resmi duyuru çok yakında olabilir

Ayrıca, PlayStation YouTube kanalının Ghost of Tsushima oynatma listesini güncellediği dün ortaya çıkmıştı. Bu da, State of Play’de PS4 özel bu oyunla ilgili yeni bir oynanış fragmanının paylaşılabileceğini ve hatta çıkış tarihinin açıklanabileceğini gösteriyor.

Öte yandan, her State of Play duyurusunda olduğu gibi Sony bir kez daha bu bölümde de yeni nesil konsolu PlayStation 5’e ait herhangi bir detay paylaşılmayacağının altını çiziyor.

10 Aralık’ta TSİ 17:00’de başlayacak olan yeni State of Play bölümü, PlayStation’ın resmi YouTube, Twitch, Twitter ve Facebook hesapları üzerinden canlı olarak izlenebilecek. Ancak tabii ki de diğer bölümler gibi bu da daha önceden hazırlanmış bir video kaydı niteliğinde olacak.

VIAPush Square
KaynakPlayStation Blog
Önceki İçerikResident Evil 3 Remake sızdı, resmi duyuru çok yakında olabilir
Sonraki İçerikSÖYLENTİ: PS5 ve Xbox Scarlett benzer donanıma sahip olacak

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz