Yeni Silent Hill oyunu 19 Ekim’de duyurulacak

"Huzursuz rüyalarında, o kasabayı görüyor musun?"

Yeni Silent Hill oyunu duyurusu geliyor!

Yılladır söylentilerin ve sızıntıların ardı arkasının kesilmediği yeni Silent Hill oyunu nihayet duyuruluyor.

Konami, 19 Ekim’de düzenleyeceği bir canlı yayınla Silent Hill serisinden yeni gelişmeleri paylaşacağını “Huzursuz rüyalarında o kasabayı görüyor musun?” notuyla duyurdu. Silent Hill Transmission adlı etkinlik, 20 Ekim’de TSİ 00:00’da başlayacak ve serinin geleceği hakkında yeni gelişmeler içerecek. Burada en az yeni bir Silent Hill oyununun duyurulması bekleniyor.

Silent Hill ile ilgili iddialar uzunca bir süredir gündemdeydi. Konami’nin Silent Hill ve Metal Gear Solid gibi köklü markalarını yeniden canlandırmak için kolları sıvadığı iddia ediliyordu. Söylentilere göre, Konami birden fazla yeni Silent Hill oyunu üzerinde çalışıyor. Silent Hill 2’nin remake (yeniden yapım) versiyonu Layers of Fears ve The Medium gibi oyunların arkasındaki stüdyo Bloober Team tarafından hazırlanıyor. Bunun dışında, “Japonya’nın tanınmış bir oyun stüdyosu” yepyeni bir Silent Hill projesi geliştiriyor. Son olarak, Annapurna ise bölümler halinde bir Silent Hill oyunu üzerinde çalışıyor.

Konami ve Bloober Team ortaklıklarını duyurdu, Silent Hill iddiaları yine gündemde

2006’da vizyona giren Silent Hill filminin yönetmeni Christophe Gans verdiği röportajlarda Konami’nin birden fazla Silent Hill oyunu geliştirdiğini ifade etmişti. Birkaç hafta önce ise Silent Hill: The Short Message isimli bir oyunun Güney Kore’de derecelendirilmesi ile bu iddialar için ilk somut örnek ortaya çıkmıştı.

Önceki İçerikDragon Ball The Breakers inceleme
Sonraki İçerikBloober’ın geliştirdiği Silent Hill 2 Remake duyuruldu, PS5 ve PC’ye geliyor
Başlat Tuşu 2013 yılında kurulmuş, oyun, teknoloji ve alt kültür konularına dair haber, inceleme ve makale yayınlayan bir sitedir. Site dahilinde Türk oyuncularına özel içerikler, en yeni ve özgün oyun haberleri ve makaleleri bulabilirsiniz. Türkiye oyun kültürü standartlarını yeniden belirleyip, siz değerli okuyucularımıza her zaman en kaliteli ve en güncel içeriği sunmayı kendimize hedef edindik. Bu hedef doğrultusunda yayınlanan her bir içerik özenle hazırlanıp, sizlere sunuluyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz