Yeni Need for Speed Oyunu Internet Bağlantısı İsteyecek

Yeni Need for Speed oyununu oynamak için internet bağlantısı gerekecek.

Yeni Need for Speed oyunu için Haziran ayının ortalarına kadar herhangi bir oynanış videosu yayımlanmayacak — E3 etkinliğinde ilk bilgilerin ve videoların gelmesi bekleniyor. Ancak E3 yaklaşırken Electronic Arts, oyun hakkında Twitter üzerinden sorulan soruları yanıtlayarak ufak ufak bilgiler veriyor. Yayımcı şirket tarafından söylenenlere göre, oyunda tekli oyuncu modu bulunacak fakat bunu oynayabilmek için internet bağlantısı gerekecek.

“Evet, bunu doğrulayabiliriz. Oyunu oynamak için internet bağlantısına gereksinim duyulacak.” diyen EA, “Mümkün olan en iyi deneyimi sunmak ve arkadaşlarınızla oynarken daha çok ödül kazanmak için internet bağlantısı gerekli olacak” şeklinde açıklama yaptı.

Tekli oyuncu modunun bulunacağını bildiğimiz oyunda, daha detaylı bilgiler henüz gün yüzüne çıkmadı fakat şaşırtıcı bir bilgi daha açıklığa kavuştu. Yeni Need for Speed oyununda kokpit görünümü olmayacak. EA, Birden fazla kamera açısı arasından seçim yapabileceksiniz ama bu sefer kokpit görünümü olmayacak” şeklinde bir tweet attı.

 

Arabalar, özelleştirme seçenekleri, oyunun fiziği, müzikleri, olası bir beta ve yeni Need for Speed oyunu hakkında daha detaylı bilgiyi “önümüzdeki haftalarda” öğreneceğiz.. EA’nin E3 2015’teki sunumu ise, 15 Haziran’da gerçekleşecek.

Son olarak, çıkış tarihi henüz açıklanmayan oyun; Xbox One, PS4 ve PC platformları için geliştirilmekte.

Önceki İçerikTitanfall 2 E3 2015’de Gösterilmeyecek
Sonraki İçerikWildStar Ücretsiz Olarak Steam’e Eklenecek

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz