Yeni Assassin’s Creed’in ana karakteri ortaya çıktı

Ba Yek ile tanışın.

Assassin's Creed: Origins için konsept logo çalışması

Bu yılki Asassin’s Creed oyunu olacağı söylenen Assassin’s Creed: Origins için bu ayın başında oyun içi bir görsel sızdırılmıştı. Oyunun ana karakterini gösteren bu görsel dışında, şimdi de bir T-shirt tasarımı ortaya çıktı.

İLGİLİ HABER – Assassin’s Creed: Origins için ilk görsel sızdırıldı

T-shirt tasarımında yeni Assassin’s Creed’teki suikastçi karakterin bir fotoğrafı ve adı yer alıyor. Ba Yek adlı bu karakter, bir kalkan ve yay ile duruyor. Bu durum, daha önce sızdırılan fotoğraflar ile uyuşuyor.

Yeni Assassin’s Creed oyununa ait olduğu düşünülen T-shirt tasarımı ve oyunun ana karakteri Ba Yek

Assasin’s Creed IV: Black Flag’in yönetmeni, Ubisoft’tan Ashraf Ismail, internete düşen T-shirt tasarımına ilişkin olarak Twitter’dan konuştu ve “Hoş t-shirt” yorumunda bulundu. Şu anda isimsiz bir oyun projesinin yönetmenliğini üstlenen Ismail’in bu yılki Assassin’s Creed oyununun üzerinde çalıştığı düşünülüyor.

İLGİLİ HABER – SÖYLENTİ: Yeni AC oyunu Assassin’s Creed: Origins olacak; Far Cry 5 yolda

2016 yılında seriye ara veren Ubisoft, Mısır’da geçeceği söylenen yeni Assassin’s Creed oyunu ile geri dönüyor. Bu yapımın Haziran ayındaki E3 2017’de veya bundan daha önce detaylı olarak tanıtılması beklenirken, şirketin mevcut mali takviminin sonu olan 2018’in Mart ayına kadar da çıkış yapacağı söyleniyor.

Önceki İçerikSpider-Man: Homecoming’in uzunluğu belli oldu
Sonraki İçerikKorkudan Aklınızı Kaçıracağınız En İyi Korku Filmleri

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz