SÖYLENTİ: Yeni AC oyunu Assassin’s Creed: Origins olacak; Far Cry 5 yolda!

Bu yılki E3'te Far Cry 5'in ve yeni Assassin Creed olduğu söylenen Origins'in duyurusunu görebiliriz.

Assassin's Creed | Ubisoft

Ubisoft’un 2016’yı yeni bir Assassin’s Creed oyunu açısından pas geçmesiyle birlikte gözler bu yılki E3 fuarına çevrildi. Burada yeni bir Assassin’s Creed duyurusu beklenirken, geçtiğimiz dönemlerde serinin sıradaki oyununa dair bazı iddialar da ortaya atıldı.

Yeni Assassin’s Creed’in Mısır’da geçeceği ve Assassin’s Creed Empire adını taşıdığı öne sürülmüş, hatta yine bu oyuna ait olduğu düşünülen bir de ekran görüntüsü sızdırılmıştı.

İLGİLİ HABER: Sıradaki Assassin’s Creed oyunu ‘Empire’ için ekran görüntüsü sızdırıldı

AC serisinin yeni oyunu ile ilgili son yaşanan gelişme ise Reddit’ten geldi. Sirusavath adlı bir Reddit kullanıcısı, mağazalar için ön sipariş kartları üreten bir şirkette çalıştığını ve bu sayede Far Cry 5’in yapım aşamasında olduğunu öğrendiğini, ayrıca yeni Assassin’s Creed oyununun iddia edildiği gibi Empire değil, Origins adıyla çıkacağını yazdı.

“Çalıştığım şirket, birkaç mağaza için ön sipariş kartı üreten bir işe dahil oldu. Birkaç hafta öncesinde Far Cry 5’in ön sipariş kartını gördüm ve bununla birlikte Assassin’s Creed: Origins adlı bir kart da vardı. Daha sonrasında ise bazı sanat çalışmaları gözüme çarptı ve iddia edildiği gibi Mısır’da geçen bir oyun olacağa benziyor.” diyen kişi şu şekilde devam etti:

“Çok fazla bakamadım ancak ABD’deki bir perakendeci için hazırlanan rezervasyon kartıydı. Oyunun adı Assassin’s Creed: Origins idi ve Mısır’da geçen bir yapıma benziyordu. Resimde bir şehir ve arka planda bir piramit yer alıyordu. Resmin ortasında ise bir suikastçının şehre doğru yürüdüğü gözüküyordu. Kalkan ve ok taşıyan birisi gibiydi ve omzunda şahine benzeyen bir şey vardı.”

İLGİLİ HABER: Assassin’s Creed’in yaratıcısı Ubisoft’tan ayrılması hakkında konuştu

Reddit’teki kullanıcı yazısının devamında iddia ettiği oyunun Gold Edition sürümüne dair bazı bilgiler bulduğunu da şöyle aktardı:

“Gold Edition versiyonunda ise oyunun kendisi, season pass içerikleri ve sanat kitabı tek pakette yer alıyor. Fiyatı hakkında ise hiçbir fikrim yok. Ayrıca, işim sayesinde hakkında bir şeyler öğrendiğim tek oyun bu değil. Geçmiş deneyimlerime göre, oyunlar genellikle bizim ön sipariş kartlarını yazdırmamızdan önce veya hemen sonrasında duyuruluyor. Bu kartların ise 30 Mayıs itibariyle gönderileceğini düşünüyorum ve resmi duyurunun ise bundan hemen sonra gelmesi gerekiyor.”

Tüm bu gelişmelere rağmen Ubisoft’tan serinin sıradaki yapımı hakkında kesin ve resmi bir açıklama yapılmazken, sadace yeni Assassin’s Creed’in “harika bir oyun” olacağından bahsedilmişti.

İLGİLİ HABER: Ubisoft’tan sıradaki Assassin’s Creed oyunu hakkında yeni açıklama!

Eğer söylenenler doğruysa, E3 2017’de Ubisoft’tan Far Cry 5’in ve Assassin’s Creed: Origins’in duyurusunu görebiliriz. Gelişmeler için takipte kalın!

Son olarak, E3 2017’de gösterilmesi kesinleşen ve beklenen oyunların listesine göz atmak için buraya tıklamanız yeterli.

Önceki İçerikPrey’in ilk incelemeleri yayımlanmaya başladı; işte ilk notlar
Sonraki İçerikGünümüz Telefonları Ne Kadar Gerekli?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz