Yeni Assassin’s Creed oyunu Assassin’s Creed: Syndicate bu yıl geliyor!

Yeni Assassin’s Creed oyunu Assassin’s Creed: Syndicate olacak ve bu yıl çıkış yapacak.

Polygon‘un elde ettiği pazarlama materyallerine göre, önümüzdeki hafta (12 Mayıs) Ubisoft tarafından canlı yayın etkinliği ile duyurulacak olan yeni Assassin’s Creed oyunu Assassin’s Creed: Syndicate olacak ve bu yıl çıkış yapacak.

Ayrıca Syndicate ismi Kotaku’nun geçen yıl sızdırdığı sıradaki muhtemel Assassin’s Creed oyunu ile eşleşiyor. Çünkü Kotaku tarafından sızdırılan bilgiler şöyle idi:

Geçtiğimiz yılın sonlarında Kotaku tarafından sızdırılan ve sıradaki Assassin’s Creed oyunu olduğu iddia edilen Assassin’s Creed Victory’nin, 12 Mayıs’ta duyurulacak olan oyun olma ihtimali ise çok yüksek. 19. yüzyıl İngiltere’sini konu alan Assassin’s Creed Victory, sızdırılan bilgilere göre sadece yeni nesil konsollar (Xbox One ve PlayStation 4) ile PC platformu için 2015’te piyasaya sürülecek. Yine sızdırılan bilgilere göre, 2007 yılında bu yana AC oyunlarının yapımını üstlenen stüdyo Ubisoft Montreal iken, Victory, Ubisoft Quebec tarafından geliştirilecek.

Pazarlama materyalleri ise “oyuncuların Sanayi Devrimi sırasında Londra’daki rekreasyonlar arasında bir anda kendilerini oyun içinde bulabileceğini” belirtiyor.

Yine aynı şekilde materyallere göre, yeni suikastçımızın adı Jacop Frye olacak. Oyunu GameStop üzerinden ön-sipariş olarak satın alanlar ise, oyunda Frye tarafından giyilen bir kolyenin kopyasına sahip olabilecek.

Geçtiğimiz günlerde Ubisoft, sıradaki yeni Assassin’s Creed oyunun 12 Mayıs’ta bir canlı yayın etkinliği ile duyuracağını açıklamıştı. Ubisoft, site üzerinde bir teaser paylaşarak, Jacop olması muhtemel birini göstermişti. Ayrıca sitede “zulüm bitmeli” şeklinde bir ibarede yer almıştı.

Ön-sipariş verenlere hediye edilmesi muhtemel kolye ise şöyle:

Önceki İçerikFerit “wtcn” Karakaya’nın yeni takımı NumberOne eSports mu?
Sonraki İçerikSıradaki ücretsiz EA Access oyunu belli oldu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz