Sıradaki Assassin’s Creed oyunu için Ubisoft duyuru hazırlığında

Sıradaki Assassin’s Creed oyunu 12 Mayıs tarihinde Ubisoft tarafından resmi olarak duyurulacak.

Ubisoft’un resmi internet sitesine göre, sıradaki Assassin’s Creed oyunu 12 Mayıs tarihinde resmi olarak duyurulacak.

Ubisoft internet sitesi üzerinden sıradaki Assassin’s Creed oyunu için bir teaser yayınladı ve bir görsel (sitede yer alan görsel yukarıda) paylaştı. Sitede yer alan bilgilere göre, yeni Asassin’s Creed oyunu, 12 Mayıs tarihinde bir canlı yayın etkinliği ile duyurulacak. Ayrıca sitede “zulüm bitmeli” şeklinde bir yazı da bulunuyor ve görselde yer alan karakter, sıradaki Asaassin’s Creed oyununun ana karakteri de olabilir.

Geçtiğimiz yılın sonlarında Kotaku tarafından sızdırılan ve sıradaki Assassin’s Creed oyunu olduğu iddia edilen Assassin’s Creed Victory’nin, 12 Mayıs’ta duyurulacak olan oyun olma ihtimali ise çok yüksek. 19. yüzyıl İngiltere’sini konu alan Assassin’s Creed Victory, sızdırılan bilgilere göre sadece yeni nesil konsollar (Xbox One ve PlayStation 4) ile PC platformu için 2015’te piyasaya sürülecek. Yine sızdırılan bilgilere göre, 2007 yılında bu yana AC oyunlarının yapımını üstlenen stüdyo Ubisoft Montreal iken, Victory, Ubisoft Quebec tarafından geliştirilecek.

Bu iddialardan sonra, Ubisoft anında cevap vermiş ve böyle bir oyunun geliştirildiğini açıklamıştı. Ayrıca ilerleyen zamanlarda resmi olarak duyuracaklarını da belirtmişti.

Önceki İçerikFar Cry 4: Complete Edition Xbox One için çıkış yapmayacak
Sonraki İçerikRockstar’dan GTA V modları hakkında açıklama

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz