Ferit “wtcn” Karakaya’nın yeni takımı NumberOne eSports mu?

BPI’dan ayrılışının ardından Ferit “wtcn” Karakaya’nın yeni takımı NumberOne eSports olabilir mi?

Geçtiğimiz saatlerde Ferit “wtcn” Karakaya ile BPI Gaming’in yollarını ayırdığını sizlere iletmiştik. BPI elindeki son oyuncu ile yollarını ayırıp dev bir bütçe ile sıfırdan yeni bir kadro kurma ve Şampiyonluk Ligi Yaz Mevisimi’ne bomba gibi başlama düşüncesinde iken, boşta kalan Ferit için çeşitli iddialar ortay atılmaya başladı.

NumberOne eSports’un Facebook sayfası üzerinden yaptığı “yakında yeni kadromuzu duyuracağız” açıklaması, akıllara “Ferit ‘wtcn’ Karakaya’nın yeni takımı NumberOne eSports mu?” sorusunu getirdi. Yayımlanan mesajda şu ifadelere yer verildi:

“Şampiyonluk Ligi Yaz Mevsiminde mücadele edecek kadromuzu merakla beklediğinizi biliyoruz.Sizlerden çok fazla mesaj geliyor kadromuzla ilgili duyuruyu yakın zamanda siz değerli taraftarlarımızla paylaşacağız.”

 

NumberOne’da şu anda orta koridor rolünde görev alan kişi Cüneyt “Leyl ü Nehar” Kocaayan. Ancak NumberOne’ın yaptığı açıklama ile yeni kadroda köklük değişikliklerin olabileceği sinyalleri verildi diyebiliriz.

Bakalım Ferit “wtcn” Karakaya’nın yeni takımı ne olacak veya Ferit, e-spor dünyasında oyunculuk kariyerine devam edecek mi? Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz, bizi  takip etmeye devam edin!

 

Önceki İçerikFerit “wtcn” Karakaya ile BPI yollarını ayırdı!
Sonraki İçerikYeni Assassin’s Creed oyunu Assassin’s Creed: Syndicate bu yıl geliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz