World of Warcraft’ın Legion genişleme paketinin çıkış tarihi belli oldu

WoW'un 6. büyük eklenti paketi Legion için çıkış tarihi verildi.

Blizzard tarafından World of Warcraft‘ın Legion genişleme paketinin çıkış tarihi açıklandı.

10 yılı aşkın süredir oynanan RYO türündeki WoW’un altıncı eklenti paketi Legion, 30 Ağustos 2016‘da yayınlanacak.

gamescom 2015 fuarında duyurulan Legion, oyundaki seviye sınırını 110’a yükseltecek ve Deamon Hunter adındaki yeni bir sınıfı oyuna ekleyecek. Legion genişleme paketi ayrıca, The Broken Isles adlı yeni bir bölgeyi de beraberinde getirmenin yan sıra özelleştirilebilir yeni silahlar ve yeni zindanları da içerek. Ek olarak, PvP ilerleme sistemini yenileyecek.

Legion’ın Standart Edition‘ı 50 dolar, Digital Deluxe versiyonu ise 70 dolar fiyata sahip olacak. Deluxe sürümünün içerisinde  Heroes of the Storm, Diablo III ve StarCraft II gibi diğer Blizzard oyunları da yer alıyor. Her iki sürüm de dijital veya kutulu olarak satın alınabilecek.

Ayrıca, sadece tedarikçilerde bulunacak olan Collector’s Edition ise 90 dolarlık bir fiyata sahip. Bu paketin içeriğinde ise Tasarım Kitabı, sahne arkasına ait 2 adet DVD/Blu-ray disk, CD olarak Legion müzikleri, Legion mousepad ve Deluxe paketindeki Blizzard oyunlarının dijital versiyonları bulunuyor.

Standart ve Digital Deluxe paketlerinden herhangi birini aldığınız taktirde, oyundaki karakterinizi direkt olarak 100. seviyeye yükseltebilecek, eğer ön sipariş vererek satın alırsanız Deamon Hunter sınıfa erken erişim hakkı kazanacaksınız.

Bundan önce yayınlanan World of Warcraft genişleme paketleri ve çıkış tarihleri şöyle:

  • The Burning Crusade (2007)
  • Wrath of the Lich King (2008)
  • Cataclysm (2010)
  • Mists of Pandaria (2012)
  • Warlords of Draenor (2014)

Blizzard, son yıllarda oyuncu sayısında düşüş yaşanan WoW’un, bu genişleme paketinin ardından tekrardan yükselebileceğini düşünüyor.

Son olarak, Blizzard, World of Warcraft’ın bu kötü gidişatının ardından bundan sonra artık WoW’un oyuncu sayısını açıklamama kararı almıştı.

Önceki İçerikDark Souls 3 rekor kırdı; oyununun yeni fragmanı yayınlandı
Sonraki İçerikMinecraft Hexxit Rehberi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz