Minecraft Hexxit Rehberi

Minecraft Hexxit Rehberi yazımıza hoş geldiniz. Bu rehberde Minecraft Hexxit modundan bahsedeceğiz. Minecraft denilince yapabileceklerinizin sınırsız olduğu bir oyun dünyası direkt olarak akıllara geliyor. Durum bu şekilde olunca oyun için yapılan modlarında ucu gözükmüyor. Her geçen gün oyuna yeni modlar eklenmekte. Peki bu modlardan hangileri sizin oyun zevkinize uygun? Sıkı bir Minecraft oyuncusuysanız, sürekli yeni modları ve haritaları takip edip, test ediyor olabilirsiniz. Peki oyunu gündelik bir şekilde belli bir hikaye odağında oynamaya ne dersiniz? Minecraft Hexxit’in aslında sunmuş olduğu durum bu şekilde. Oyuna sıfır bir şekilde başlayıp, orjinal oyunda olmayan bir çok silahı ve zırhı yapabiliyor, askerlerinizle kaleleri fethediyorsunuz. Bu Minecraft Rehberi ile Hexxit Nedir? Nasıl indirilir, nasıl oynanır gibi soruları yanıtlayacağız.

Minecraft Hexxit Nedir?

Hexxit, temel olarak technic launcher tarafından yayınlanan en ünlü mod paketlerinden birisidir. Mod paketi içerisinde Tinkers Construct’dan Asghar Shield gibi bir çok mod bulunmaktadır.

Peki Hexxit Nasıl bir Oynanış Stiline Sahiptir?

Klasik bir minecraft oyununa nazaran, epey bir zorlayıcı oynanışa sahip olan Hexxit’de, kuleler, kaleler ve zindanlar sizi bekliyor. Bu var olan yerlerde değişik türden yaratıklarla mücadele ediyorsunuz.

Minecraft Hexxit Nasıl Kurulur?

Minecraft Hexxit‘i bilgisayarınıza kurabilmeniz için,  http://www.technicpack.net/download adresine gidip, işletim sisteminize uygun olan, Technic Launcher’ı indirmeniz gerekiyor. İndirme işleminiz tamamlandığında, kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yapıp, yan sütun üzerinden Hexxit’i seçerek kurulum işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Minecraft Hexxit Hileleri

Klasik Minecraft Hileleri‘nden herhangi bir farkı olmayan Hexxit hilelerini normal oynanış esnasında rahatlıkla oynayabilirsiniz . Hexxit içerisinde tek bir hile normal minecraft hileleri arasında bulunmamakta o da /fly komutu. Bu komut sayesinde oyun içerisinde uçabiliyorsunuz. Fakat burada şunu hatırlatmakta fayda var, maalesef bu hileler herhangi bir hexxit sunucusunda geçerli olmayacaktır. Bu konuyu göz önünde bulundurup, sunucu içerisinde kullanmaya çalışmayın.

Minecraft Hexxit Sunucuları

Her Minecraft oyun modu gibi, Hexxit oyun moduna özel Minecraft Hexxit Sunucuları bulunmakta. Bu sunucularda Hexxit oynayabilirsiniz.

  • hexxit.quantekk.net

Chillax Hexxit - Chillax Gaming

  • hexxit.chillax-gaming.com

Dein deutscher Hexxitserver! > hexxit.de

 

  • s.hexxit.de:25585

play.minecrafthero.de

  • play.minecrafthero.de

Andromeda Hexxit

  • play.an-mc.net:25560

enchantedforestmc.mcserver.ws

  • enchantedforestmc.mcserver.ws

MCConquer [-] Hexxit

  • hexxit.mcconquer.org
Önceki İçerikWorld of Warcraft’ın Legion genişleme paketinin çıkış tarihi belli oldu
Sonraki İçerikDark Souls III İnceleme
The Final Boss @baslattusu, Oyunu ve teknolojiyi seven ve bunu işi haline getiren bir kardeşiniz.

4 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz